Jobbet startar

Kl 06.45
🌑 -5°C

Det ljusnar hela tiden, nu märker man verkligen skillnad nästan från dag till dag. Lita kallare idag, men då är det inte slask. Det är jätte halt, Bittan fick sladd på bilen igår och hamnade i diket. Hon hade bara hamnat i ett spår och fick ett kast på bilen.

Finn var så söt i natt. Han kom försiktigt krypandes till mig, väckte mig och visade att han ville under täcket. Men det räcker inte för herren, nejdå, då ska jag masa mig åt sidan, ge honom 80% av kudden, ligga lite halvt om halvt på sida, sen ut med en arm lite i krok och så kryper han dit så han känner min hud men ändå har lite täcke. Sen la han huvudet på min kind och somnade skönt. Mattes finaste Finn, vad gör man inte för djuren ❤

Men alltså har han fått tillstånd att bränna koranen utan för Turkiets ambassad?? Och detta efter att de hängt en gubbe som liknar Erdogan utanför stadshuset!? Men jag menar hur dum är man?? De vill verkligen inte att vi ska få ja av Turkiet till Nato medlemskap! Jag menar även om vi har yttrande frihet och allt vad det nu heter men liiiiite avvägning får man väl ändå göra?! Det var väl inte ett så smart drag direkt! Jag fattar inte mig på denna Paludan, vad vill han egentligen, är han enbart rasist eller vad är meningen egentligen med hans brännande av koraner. Jag kanske måste forska lite men jag har inte varit så intresserad av att ge denna man ett ögonblick av min tid. Men nu börjar man undra vad det är för idiot egentligen och sen är han svensk??? Trodde han var dansk men det kanske jag missuppfattat totalt.

Jag har fått mina nya lurar igår…… och jag blir så jävla sur på dom!!! Det går inte att ansluta eller ja det gick efter många om och men att få in dom på min telefon igår men idag nr jag skulle använda dom så kunde telefonen inte ansluta iallafall! Till datorn och plattan gick det bra men inte till telefonen, jävla skit fan. De åker ut genom fönstret, sånt ska bara funka. Liksom jag öppnar etuiet, tar ut dom och vips så ansluter de till den enhet jag vill….. men nähä då, det går inte. Dyra jävlar var det oxå, mina rosa billiga lurar är det aldrig nått problem med, det är bara och trycka på knappen så är de anslutna. Men ni ska se om jag ger dom till Danne så då löser han det med att……. jag bara tröck på knappen. Vi testar…… ger dom till Danne och är som vanligt sur och irriterad på min nya produkt
-Har du läst instruktionerna?
-Jaaaa den här gången tänkte jag på dig och lästa dom men det går ändå inte!
-Har du startat om mobilen???
-Jaaaa det har har jag!!! Flera gånger!!!! Jag har sattit tillbaka dom i etuiet, tagit upp dom, tryckt på knappen men de hittar inte varann. Han tar dom och sätter sig i soffan. Jag kommer på att plattan kan ha BT på, kollar jajamen den är på och stänger av den för att inte störa. Säger till Danne, testa nu, det kanske går lättare.
-Jag har redan hittat telefonen!
-Hur fan gjorde du?
-Jag tröck på knappen, det är ju touch! 😀
-Ja men ooooohhhhh!

Nå hoppas det funkar nu, jag kom oxå dit igår och fick dom att ansluta men idag när jag skulle använda dom så funkade det inte. Men nu sitter jag här lycklig med lurarna i öronen och konstaterar att de har ett bra ljud 🙂

JLab Epic Air Sport ANC, de är samtidigt headset så jag tänker att jag ska använda dom på zoom så jag slipper de stora rosa om det nu går att ansluta till bluetooth och ha högtalarna inkopplade samtidigt….. vi får se hur man ska göra. Kanske jag slipper ljudkortet om jag kan koppla mig direkt in i datorn och lurarna på bluetooth….. ska testa det.

Passet gick bra igår, det blev fullt igår igen, så roligt att folk har börjat boka sig igen. Några av de gamla dyker oxå upp, så roligt. Sålde flera kort igår. Så nöjd ❤

Nä nu ska jag inte på facebook en snabbis sen fixa frillan, ska iväg med Pian och Bittan och testa mitt nya upplägg på senior träningen 🙂 Pratade med Vesa och han sa att det är lite så det är rörigt innan de kommer in i det. Det tar tid för dom, de minns inte lika bra, har inte samma ordning i skallen som vi osv. Men jag måste blir övertydlig. Så det är nästa steg 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: