Jag e lyckligare nu :D

Kl 07.20
💧 🌬 +3°C

Blött, blåsigt och varmt, det kanske man kan säga om dagen. Men vilken underlig januari månad…. inte för att jag klagar o nej, det gör jag inte. Men när har det varit så här? Förra året var det oxå varmt men då var det ändå några dagar med över minus 20 grader.

Jobbade igår, slutade vid 15, hem, vila lite, lyssna lite på kvällens musik, äta och sen iväg på pass. Det börjar vara som förr i tiden, vi var 15 sammanlagt, 12 i lokalen och 3 på zoom. Min högtalare tjorvade igen, kunde inte spela på fullt, det lät inte bra, den dog precis som om den skulle ha dåligt batteri. Och jag kan ju inte bara släppa det, funderade och funderade, vad fan är fel!? Till slut var jag tvungen och bara skita i hur det lät, det är ju oproffsigt att stå där och göra fel bara för att jag funderar på annat. Men så bara klack det till i mig… allt detta startade med nya kabeln. Så efter passet drog jag ut den och satt i den gamla och det funkade perfekt! Nackdelen med den är att den är för kort! Jag har ju en förlängning, jag ska testa den nån dag med. Men har ju aldrig tid innan passet och idag efter passet kommer pingisarna så det går inte heller. Får fara dit nån helg och testa mig fram. Men gissa om jag var lycklig när det inte var högtalaren <3, jublade för mig själv.

Men passet var som vanligt, roligt, ösigt och jag bara älskar att köra slut på folk 😀 ja eller njä men när jag ser att de får jobba, underbar känsla. Passet ska ju vara tufft 🙂 Men det tjoas och skriks igår kom en av tjejerna fram högröd i ansiktet och sa Anna, du är bara bäst. Mååååh då blir man glad ❤

Idag blir det den vanliga zumban men först möte med Eija Stenberg från sjukvårdspartiet. Hon vill veta mer om scheman, hur vi tänker, vad vi tycker osv.

Ja ja nu facebook och sen sätta igång dagen.

Ha det bäst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: