Herre min jesus

Kl 04.30
🌑 -2°C

Vilken dag igår, först seniorerna på morgonen, tog rasten före så hann jag. Det gick väl så där, det är inte det lättaste att leda ett gäng seniorer, de gör inte som jag tänkt att de ska göra 🙂 Igår hade jag stora skyltar med vad de ska göra, vilken muskel som tränas, hur många de ska vara på stationen. Men jag måste vara ännu tydligare…. så nu gör vi om igen, tids nog hittar jag väl vad som passar. Tur att det inte var så många som sist nu var vi väl typ 15, det räcker mer än väl tills jag blir van iallafall 🙂

Sen drog jag iväg till jobbet, hade hemma dag med städning, handling och matlagning. Slutade kl 17, sen var det bara hem och hopp i träningsbrallan och iväg på Strong Nation. Där var det oxå strul….. högtalaren hade av någon anledning laddat ur! Jag har laddat den förra helgen och batteriet ska hålla i 40 timmar, så jag fattar inte vad som hänt. Måste bara kolla om batteriet kanske halkat lite ur position eller nått. Så i början redan var jag tvungen att koppla i laddaren. Nå jag hade min nya ljudkabel och var så nöjd över den men så märker jag att den surrar, inget vi hör när vi kör men alltid när ljudet blev tystare så hördes surret…. faaaan så irriterande, zoomarna märkte ju inget det för ju musiken direkt från datorn. Men vi i lokalen…. medans jag körde så funderade jag på kabeln och batteriet så jag märkte inte att ljuspelaren hade hoppat till fel låt!!! Den gör så ibland, den tar tex inga recharge låtar av nån anledning, vet inte om de är för korta eller nått. Så då fick jag starta om den 😀 Nå mina funderingar ledde till att jag kom på varför den surrade, det var för att jag laddade samtidigt, när jag drog ut laddaren så funkade den felfritt.

Sen är det ingen tid planerad emellan varje pass, så pingisarna slutar 18 och jag börjar 18. Men nu får jag smyga in och lite börja rigga, lägga upp benen, högtalaren och så. Förbereder så mycket jag bara kan så jag kan starta i tid, för blir jag sen så kan inte nästa gäng starta på utsatt tid. Nå nu var de så sjysta nästa gäng pingisar så de flyttar sin tid tio minuter, det kommer ingen efter dom. Jag flyttar min tid idag tio minuter så jag slipper stressa kulturskolan. Måste maila Janne idag om att boka lokalen för zumba kids så då säger jag om våra nya tider så han vet ifall nån nu skulle boka in sig efter 20 men det tror jag väl inte.

Idag blir det toning programmet, jag ska ta med påsar till sticksen istället för resväskan som blir tung att lyfta ut, tar två tre påsar istället så delar jag så. Det blir mycket lättare så. Måste ha med mig papper oxå så vi kan sprita. Ska fixa det till mattorna oxå. Det finns några där man kan låna men inget att torka av dom med.

Ja ja nu facebook, frillan och så jobbet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: