Måndag och veckan startar

Kl 05.00
🌑 -3°C

Senior träning innan jobbet idag. Börjar jobba 09, tar rasten innan så hinner jag. Byter om på jobbet sen. Nu har jag gjort om igen, nu ska jag lägga fram så de kan vara tre på varje station. Det blir en del hantlar och stänger som måste fram. Åker dit innan och gräver 🙂 Får se då om ordningen blir bättre. Dom är lite stökiga i klassen :O ❤

Efter det blir det jobb och direkt på det ett Strong Nation pass, 8 bokade där men en är bokad två gånger så jag måste kolla har hon råkat göra två bokningar och sen är en är bokad live och den andra på zoom.

Gjorde två evenemang nu för både Kids och Gold. Dags att lägga ut datum för dom. Dom är alltid lika efterlängtade ialf Gold, sen får vi se om det blir bokningar på Kids. Har lite problem med ett datum, salen är ju bokad av Rellu och Monika då. Men jag hittar ett annan lokal, så det är lugnt. Planerade kids låtarna igår, nu är det bara warm up och cooldown där. Skrev en warm up oxå till Gold så den är klar, behöver bara renskriva och dansa den så jag ser att den funkar, vad behöver ändras osv.

Förutom att jag är lite stressad över seniorträningen så känns livet just nu helt perfekt när det kommer till träning. Det ökar på passen och det går framåt. Seniorerna stressar mest för att jag känner mig osäker, ytan är liten och de är många. Jag vill ha mer ordning men de är ivriga och vill igång och lyssnar inte klart 🙂 Jo jag kan sprida ut dom till den andra sidan men då har jag inte koll på vad de gör. Så det är lite för tidigt för det ännu, det kan jag göra är jag vet att de vet vad de ska göra.

Jag och Annika var ut och rastade mamma igår, vi for på Ikea och fikade med henne. Traskade runt hela affären och tittade på grejer. Hon ska ju flytta snart till det nya och vi tänkte köpa ett litet klaffbord till henne så det inte tar så mycket plats. Vi hittade ett som hon gillade och jag och Annika tyckte det var fint. Hon ryms under det med rullstolen oxå.

Ja ja nu ska jag in på facebook och uppdatera sen börja fixa frillan och sen iväg. Denna måndag blir lite stressig.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: