Sov länge

Kl 08.20
☁️ 0°C

Det är betydligt varmare idag än vad det var igår! Det var ner till minus 16 på kvällen. Nu är det 0 igen. Men det lovade dom på klart.se oxå. Enligt dom skulle gårdagen vara kall.

Alicia har sovit hos oss i natt, min fina lilla snälla Alicia. Det är då ingen konst att ha henne, hon kom hit, åt lite kvällsfika, satt på mobben en stund och sen gick hon och la sig.

Jag och Annika gjorde mitt bokslut igår så nu är det bara att lämna in och fortsätta bokföra året, så skönt när det är klart. Tycker månaderna bara rusar på. Nr jag kolla på vad jag sålt i kort väg sen november då jag stod själv är inte alls dåligt, jag trodde inte det va så mycket. Ja mycket och mycket det är ju och ta i men tänkte ändå inte att det var så många. Träningarna verkar få mer och mer folk. Pandemi effekten börjar släppa taget om oss. Folk har tränat hemma, för sig själv, med Sofia på TV 🙂 men nu börjar de ta sig ut igen. Så roligt. Annika sa oxå att Korpen har bra med folk på passen. De har ju fått spinning nu oxå. De har köpt in några cyklar och vem leder om inte allas vår Mervi Rundgren. Det är flera spinnare som tidigare varit på Fysioteket som går på Korpen nu, de lär boka sig där. Det är roligt när man ser att livet börjat återvända!

Alltså såg ni postkodmiljonären igår, Jonas von Essen vann ju miljonen. Så cool, han använde en livlina till och ringa och be en vän komma på fest 🙂 Han var så säker att han kunde frågan. Tyckte jag kände igen honom, han har tävlat i Talang oxå, blivit tvåfaldig värlsmästare och trefaldig svensk mästare i minne. Grattis till honom, otrolig kille.

Vet ni vad jag äntligen gjorde! Jag plockade bort alla tomtar, ni vet min stora och sen de nya renarna och lammen jag haft stående på golvet. Så nu fick de sin plats i förvaringen. Nu är det bara några julstjärnor kvar, men gillar min svarta i vardagsrummet….. måste man ta ner den?

Gjorde warm upen till Gold, gjorde en själv när jag inte hittade det jag ville ha. Har spikat datumen nu för både kids och Gold. Så nu är det bara att börja jobba med det.

Idag ska vi till morsan jag och Annika, vi tänkte att vi går ut och går med henne. Det är ju varmt ute, kanske kan gå på Ikea och fika? Ska kolla med Annika så ringer jag och ber dom göra henne klar 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: