Usch mycket att göra igen

Kl 07.00
🌑 -8°C

Det hopar sig som vanligt, idag måste jag gå igenom HAIS papper…. kolla alla datum…. hur ska jag hinna med det. Jag behöver göra mitt. Jag har mycket att planera….. både kids och Gold och sen om Monika oxå kommer så det är lite med det oxå.

Jag och Savannah drog iväg på utställningen i vattentornet, en glasutställning….. Ibland gör det här med kultur lite överstyr. Jag trodde det skulle vara lite spektakulärt i och med att det var i gamla vattentornet men det var det torftigaste jag varit med om. En glasmobil som hängde ner i mitten med droppar av glas under. Det skulle väl föreställa något smältande. Sen var det någon som gjort glas och en karaff inspirerade av älven. Dom var jätte fina, jag skulle kunna tänka mig att äga dom. Det var två bord uppställda med typ 6 glas….. Det satt en tjej där som inte visste något när vi frågade henne. Konstnären hette Olofsson och jag frågade om hon är från Haparanda i och med att vi har Olofsson här. Men det visste hon inte. Jag försökte fråga om glasen och varför man är i vattentornet men det visste hon inte men glasen är väl inspirerade av älven. Så den utställningen var en besvikelse. Sen var jag iväg på en halv planeringsdag med jobbet, vi fick en del gjort ifallafall. Så de var en bra dag. Vi avslutade med middag på Cape East.

Sen var det inte mycket som blev gjort på kvällen. Kollade filmen om Queen, jag har sett den tidigare men den var på tv så jag kollade den igen. De har gjort så mycket bra, synd att han inte fick leva vidare. Han var ju bara 45 år när han dog, han hade aids.

Det känns som om jag sovit dåligt, oroligt, vaknat flera gånger. Idag kommer Annika och vi ska göra klart för att lämna in allt till Camilla så jag kan börja ett nytt år. Nu in på facebook en sväng.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: