Planeringsdag

Kl 07.00
🌑 -1°C

Jag vet ni när jag varit med om att Januari är så här varm. 13 grader är det kallaste vi haft hittills under januari. I december dagarna efter jul var det ju runt 20 och över någon timme här och där, det var inte ens en hel dag. På julafton då vi var och badade då var det runt -22 vid vagnen.

Jobbade igår, 11-21, det är första gången på flera år som jag jobbar hela det passet. Jag har ju haft tjänstledigt halva passet då. Men nu kör jag ju inte pass på torsdagar mer, utan det är måndag-onsdag.

När jag kom hem så gjorde jag klart bokföringen för 2022 eller den var redan klar men jag satt in alla papper i pärmen för november och december. Jag har ju inte så mycket papper längre när HOJ inte finns. Det var ju mycket med det och sen skulle Nina ha sin del för varje månad så då gjorde man den varje månad. Nu när jag satte mig ner så funkade ju inte skrivaren så jag fick dra med mig en massa papper och åka till jobbet och skriva ut där. Sen när jag kom hem och skulle börja sätta i pärmen så fck jag främmande och jag satt undan pappren. Sen har de glott på mig med onda ögon så fort jag gått förbi dom och nästan så att jag hört dom gapa, hallåååå där, du har nått att göra här! Haft så dåligt samvete för att jag inte gjort det. Men nu jävlar är det gjort!

Planerat för Zumba Kids och Zumba Gold, datumen är uttagna. Nu blir det inga dubbel timmar längre. Så den vanliga zumban utgår när jag kör Gold, dels så finns inga tider och sen så har jag bestämt mig att inte köra dubbelt längre. Nu ska jag tänka på min kropp och min stressnivå! Rollo börjar lite att vakna för zumban igen så får se om han kanske sparkar igång, han var liiite sugen. då kan folk som vill zumba köra med honom kanske. Men han har mycket med sin kombucha så han skulle fundera om tid finns.

Finnsan min fina Finn har ju upptäckt att det är rätt mysigt att mysa med husse på morgonen. Danne stiger ju upp, fikar och lägger sig på soffan och glor tv. Då somnar han ju förstås alltid men innan det så har Finn krupit ner vid honom och han klappat och klappat så Finns lilla hår det han nu har nästan lossnat 🙂 Men det är deras sund på dagen.

Nä nu ska jag göra mig redo för dagen. Jag och Savannah ska på utställning idag innan vi börjar vår planeringsdag med jobbet.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: