Fullbokad

Kl 07.00
🌑 -2°C

Fan de har plogat igen vår uppfart igen och nu är det tung blöt snö….. jag do hate this! Nå tur att Danne är ledig, väcker honom och ber honom ta med snöslungan innan jag ska iväg.

Gårdagens pass var jätte roligt, en del av de gamla dök upp och en del nya oxå. Det blev fullbokat, eller ja fullbokat, nog hade jag fått in några till men jag glömde kolla passet där innan 🙂 Jag hade kunnat öppna några platser till. Men det var ingen på väntelistan heller så jag har inte missat någon. 15 stycken blev vi med zoomarna. Kul att den vanliga zumban gick bäst för en gångs skull. Annars är det alltid toningen som har mest folk. Jag fick ett företag som tänker köpa företagskort till mig ❤ nå men va!!!! Meikäläinen blir ju stolt!!!! Vad kul, deras anställda hade jätte roligt. Högröda, svettiga och man såg att de hade kul. Såååå roligt.

Idag blir det ledigt från träning, jobbar idag, 11-21…. usch den turen är jobbig!!! Men men det går när man väl är där.

Vet ni vad jag har? Jag har en grej som jag verkligen älskar enormt, den stjäl min tid, mitt nattsömn, den är i vägen, den är stor och mellan varven klumpig, den trampar på mig men den är det bästa jag har jämte de andra djuren förstås. Så är ser den ut ❤

Blogg katten Finn ❤

Ja ja nu blir det facebook, sen frillan och sen göra mig klar till jobbet 🙂

Life is life

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: