Beställt grejs

Kl 07.00
🌑 -5°C

Ledig enligt schema idag, det var ju semester igår 🙂 Så skönt med en extra dag. Körde mitt senior pass igår, 25 stycken kom!!!! Tänkte hur fan ska jag fixa detta då!!! Nå jag hade ju gjort om ordningen…. som de inte följde 😀 Så nu ska jag lägga in lite mer grejer, fler stationer men det är det att det tar för mkt tid att gå igenom allt. Men några fler måste jag lägga in. Jag måste kolla om jag får tid att fundera på det under helgen och märka ut. Nu tror jag att jag vet hur jag ska göra, nu kom jag på det 🙂 jag behöver inplastade papper och märkpennor! Det får jag jobba med i helg 🙂

På kvällen hade jag mitt Strong pass, 4 på zoom och två i lokal. Vicki och Gunvor kom till lokalen. Jag hade sån ork, det kändes som om jag kunde ha kört hur mkt som helst men det syntes oxå på hur jag legat under passet.

Alltså Strong är verkligen ett super pass!!

Beställde en ny ljudkabel, den jag köpte på motonet var bara skit, den går inte ens att använda. Nu har jag köpt en bättre, nya muffar till micken, ett högtalar ben och ska ännu beställa ett nytt ljudkort. Sen är jag nöjd just nu 🙂

Idag blir det toning passet, fullbokat och öppnat fler, i det passet är de flesta i lokalen. Men det ska blir roligt. Har gjort en ny korre så strax blir det att gå igenom dom. Just nu känns allt bra, jag börjar tom bli lite bekväm med seniorerna 🙂 Införde lite balans igår, roligt att se 🙂

Full rulle mot dagen!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: