Lisa-Marie

Kl 05.30
🌑 1°C

Alltså läser Aftonbladet och ser att Lisa-Mari Presley har dött!!! Hon var bara 54 år. Jag har ju avgudat Elvis hela mitt liv och minns att man var så avis på henne när jag var liten. Men så hemskt, hon blev inte mycket äldre än sin pappa, han blev bara 42 år, han mamma, 46 år tror jag. Lisa-Maries son dog ju oxå för något år sedan, han var nästan en kopia av Elvis. Så tråkigt, tänk Priscilla, hon har mist mycket i livet av sina nära och kära….

Sov i ro Lisa-Marie

Jag var ledig igår och inga pass heller. Passade på att plocka bort jul, ja det är två julstjärnor kvar…. kanske det finns en i Savannahs rum oxå…. Men det tar Danne i helg. Julgranen var ju helt förstörd av katten så den slängs, sparade de övre delarna ska ha den som en lite större bordsgran ifall jag inte köper nån ny till nästa år. Det får vi se….

Skrev om mitt styrkepass, ordningen så nu ska det väl gå lite mer på räls nästa måndag 🙂 Det låter att det blir mycket folk nästa vecka, gulp. Jag blir ju nervis…. måste se hur jag då ska göra om det blir för mycket folk. Det finns ju en äldre maskinpark oxå, den inte är dålig men redskapen är lite annorlunda där. Ska nog gå dit idag och skriva ordningen på den gamla sidan för säkerhets skull så jag vet hur jag ska numrera. Måste köpa häftmassa oxå.

Var sen och villade bort oss med Pia på Hemstranden. Vi tänkte att vi behöver lite mäta mammas rum så vi vet vad som ryms och inte ryms. Hur vi ska lite ha saker där. Och det är inte så litet som man tror, jag försökte säga det till mina systrar men de var envisa 🙂 Vi ville samtidigt se vilket rum som blir hennes, var det ligger, plan 2 hade vi hört…. Japp vi gick in, det var lite människor där, de håller ju på att flytta in administrationen nu. Vi frågade eftersom det var låst om man inte kommer upp? Nej hon hade ingen blipp hon vi pratade med. Men vi sa att vi letar och ser om vi hittar nån dörr som är öppen. Och ja det gjorde vi ju. Men det var inte de nummer som vi fått, där uppe var alla på 2 och vi hade fått att mamma ska bo på1… Nå sen skulle vi vidare och ut…. jahaja tror ni det gick??? Man kom in men inte ut!!! Så där stod vi och kom inte ut nånstans…… men va faaaaan. Vi ringde Snäckan och bad dem kontakta personalen som rusar runt här. Nå tillslut hittade jag en nödutgång och en hiss så vi kom ner men sen var det ju stopp igen 😀 Då kom Kimmo Sorvoja och hans polare, de jobbar där, kommer ni ut frågar han? Neee nu är det stopp. Så då kom han och öppnade dörren åt oss. Vi träffade Brita som skrattade och undrade hur vi kom in!? Ja du sa jag är du förvånad 🙂 Nåväl skräcksystrarna did it again!

Ja ja nu ska jag göra mig i ordning, jobbet startar idag, 09-18 idag och lördag och söndag 07-19 båda dagarna… usch ser inte fram emot det i och med att jag stiger upp efter 04 när jag börjar 07. Jo jag vet jag är galen men jag behöver som sagt timmarna för att göra mitt och vakna upp ordentligt.

Ja ja nu in på facebook, uppdatera…. gud jag måste ju börja ta ut korrar till kids och Gold. tankarna har börjat gå så det går fort bara jag kommer dit 🙂

Varmt idag igen, det rasar från taket så Roffe far upp och tror att det kommer någon varje gång. Det har sjunkit jätte mycket bara på de här två dagarna… tänk om vi skulle slippa -20 och snöstormar. Plusgrader idag och resten av veckan utlovas, sen var det minus 2 och 3 grader resten av januari, minus 7 en dag men det var det kallaste. Men sen kommer februari och det är verkligen snöstormarnas månad!!

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: