Känns roligt igen

Kl 07.15
🌑 💨 2+°C

Varmt och blåsigt ute, slaskigt ser det ut att vara men det är ju inte underligt med plus grader.

Var på kvalitetsmöte kl 13 igår, det var rätt roligt faktiskt att träffa folket igen. Sen hade vi lite nytt att bita i. Efter det for jag hem direkt och deltog i zumbas första Cirkl klass. En 30 minuters klass i mobilitet, flexibilitet och rörlighet. Det var rätt skönt. Inte svåra övningar för en som är stel som ett kylskåp och det fanns utmaningar i programmet med. Utbildningarna släpps i Mars så då ska jag in och anmäla mig på en. Sen får vi vad jag gör med den. Det finns olika sätt vi kan använda oss av den.

Hade mitt zumba pass igår, kul att det igen börjar bli mer folk på passen. Fick två avbokningar, men vi var 9 iallafall. Så roligt, det är ju iallafall dubbelt upp nästan än vad det varit den sen våren nånstans. Hoppas det fortsätter så ändå.

Väntar på Pian vi ska och kolla in mammas nya lägenhet, vi har fått nummret på rummet nu. Så vi ska in dit och mäta lite. Hon börjar ju flytta om 3 veckor. SEn blir det möten på skolan med Savannah och teamet.

Vi har lite nytt på jobbet, så det blir bak och planering för vårt Café Kulan, det ska bli jätte roligt. Vi ser verkligen fram emot det, jag och Ida och Alicia, lite nytt att införa och jobba framåt med.

Det märks i kassan att det varit jul….. det dammar snart bara på kontot och två veckor kvar till lööööön!!! Nå niin ni som läser vet, nu facebook, frillan och sen…. nope inga korrar idag 🙂

Nu jäklar köööör vi


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: