Ingen snö idag

Kl 04.30
🌑 -8°C

Börjar jobba 07 idag, vi har en vecka med bar morgonpass, antingen 09 el 07. Skönt att sluta tidigare men jobbigt att kliva upp! Jag behöver ju mina timmar på morgonen.

Körde mitt toning pass igår, jag har ju haft tio som max, fick gå in och öppna upp fler platser, det blev fullt. Jag har ju zoom oxå i samma så det är ju ingen begränsning där men det går ju inte att ställa in så att zoom har fritt och live begränsning. Men det är ju roligt att folk bokar sig. Det är samma idag, jag har öppnat fler men avbokningar brukar ju dyka upp ändå.

Det blev svettigt, det var roligt, zoom funkade något så när, min mikrofon strulade, jag vet inte vad det var med den, jag har ju tappat muffen men det ska väl inte ha någon betydelse tycker man? Men kom på att det kan ju vara tyst inställt på själva micken, måste kolla det, sen sa dom att den tidvis försvann, måste kolla det med om det var för att den blev dold bland kläderna men det ska inte ha någon betydelse….. måste kolla igen. Annars tar jag mina andra lurar….. Sen var den nya kabeln bara skit! Måste beställa en bättre, den var såååå dålig. Ska beställa en sån jag hade tidigare, men den lämnade jag ju till Nina när jag sålde högtalarna och mixerbordet.

Usch nu är det mycket skjutningar, bomber, olyckor där folk dör och den lilla 8 åringen i Luleå, vad har hänt? Vårdnadstvist hörde jag och att han skulle blivit ihjälslagen…. usch hoppas det inte är så. Stackars stackars barn, det gör ont i hjärtat när jag tänker på det. Vad händer i världen???

Ja ja nu ska jag in på facebook och sen fixa frillan, jobbet väntar.

Ha en super dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: