Som spindlar i nätet

Kl 06.30
🌑 -6°C

Hade klockan och ringa på 05 men jag orkade inte stiga upp!!! Sov till 06.30! Nu är det mörkt och jag är sååå jävla trött. Tittar ut och jodå, det går inte att bara hoppa i bilen och backa ut idag heller, nä då där är en plogvall men inte så stor idag, den tar väl en tio minuter att få bort.

Igår hade jag en super rolig dag. Jag började dagen med att ha mitt första senior pass…. ja det var rörigt…. jag hade ju lagt upp en ordning men de hade ju sin ordning sen tidigare så jag kände att ja det funkade bättre så vi hade börjat då vi bytte ordning på allt. Visst det blev ett redigt springande hit och dit men alla gjorde något hela tiden. Det kom tio stycken och när jag såg de sista två och jag frågade om omklädningsrummet är tomt och de svara ja, så kunde jag pusta ut, tio är alldelens lagomt att börja med. Jag försökte hålla koll på att de gör rätt, hjälpa där jag behövde, visa mer med vissa, en del har tränat redan mycket så de visste vad de skulle göra vid varje station. Men jag skrattade för mig själv, det kändes som om vi var på Leos lekland, alla sprang hit och dit. Men nästa gång då jäklar är jag förberedd, då vet jag precis vad vi ska göra 🙂 Mina papper är då helt meningslösa, jag behöver bara ett där jag skriver vad allt heter och i vilken ordning de ska gå men det ska jag ordna till nästa vecka 🙂 Men jag hade roligt och jag hoppas de hade roligt och att de kommer tillbaka! En kvinna sa till mig, -att det här var roligt, jag hade jätte roligt, jag är så glad att du kom 🙂 vad gulligt vad glad jag blev ❤

Tur att man är lite van i kläderna, att man kan ta ett rörigt pass och vet vad som krävs för att räta till det, jag förstod att det kommer att bli rörigt och att jag kommer att behöva göra om och mycket riktigt så blev det. Men hade detta varit för 7-8 år sedan hade jag grävt ner mig under närmaste sten och legat där och haft ångest. Nu kan man se det som en lärdom, jag vet vad som krävs till nästa pass. Det är likadant med ungarna, min ordning och det jag är van vid ändras alltid efter första gången vid varje omgång. Det är ju inte så stora ändringar men det finns alltid något barn som behöver lite extra stöd osv, någon låt som är för svår så jag får göra om.

På tal om kidsen så körde jag lite zumba kids på discot igår. När jag kom dit står det flera barn i ingången och väntar- Där är du ju, vad vi har väntat!!! Och vad roligt att höra, jag blir så glad. Då säger Allis till mig! Du ser vad du är uppskattad, inte sa barnen det till mig inte när jag kom, jag måste jobba på min image 😀 Det är ju från tornedalsskolan tjejerna som kör discot. De har Ungt företagande. Dom här tjejerna har Discokulan, jätte roligt. Det här är deras andra disco och jag har zumbat på båda. Kör bara tre låtar så att discot kommer igång, det är ju som inte lyckat att ha det så styrt på ett disco. Tjejerna sa oxå, det är så roligt när du kommer, då kommer discot igång, det är verkligen uppskattat, du lättar upp stämningen så mycket. En liten kille på ett par 3 år kom fram till mig efteråt och säger, Tack Anna, det var jätte roligt. Jag såg honom, han var lite rädd först, jag är ju högljudd och musiken på det och det drar ju igång direkt så han blev som många barn lite ooooiiii woooow vad händer. Men sen började han dansa, jag visade att jag såg honom och berömde honom medans han dansade. Jag frågade honom om han ska komma och dansa med mig fler gånger och det skulle han minsann göra ❤ Dom är underbara, ungarna. Det är så roligt. Och nu har jag ju hållit på ett tag med kids så en av tjejerna som kör Discokulan har dansat med mig när hon var liten. Så från seniorer till barn, vilken dag ❤

Jobbade kväll igår så kom hem vid 22, trött var jag så det var bara att nästan på en gång gå i säng. Nja inte riktigt, vi pratade en stund jag och Danne, han frös som fan så får se om han blir sjuk. Han gick i säng före mig för en gångs skull. La mig efter 23.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: