Uiii nervööös!

Kl 05.00
🌑 -7°C

Men fyy tusan vilket väder det var igår. Det var stormade hela jäkla dagen, det blev bara blev värre och värre jul längre kvällen led. Nu har det slutat och jag har stans plogvall! Jag ska ju var kla 09 på Aspen så jag går väl ut och skottar efter 08! Nå det blir dagens 1a pass det 🙂

Idag har jag premiär med min träning och seniorer. Det är lättare styrketräning mest för att bibehålla rörlighet och stärka musklerna, jag tänker så småningom lägga in lite balansövningar oxå. Nu väntar jag på min nya utbildning, jag tror den kommer att ge mig mycket och den kommer precis rätt i tiden. På onsdag kör jag provpass 🙂

Igår, vad gjorde jag igår? Ja jag sov ju länge. Sen blev det lite zumba korrar, hittade två jätte bra låtar, en till toningen och en till den vanliga zumban. Det har börjat öka med bokningar, men det brukar vara så i januari. Det nya året startar många har lagt ett nyårslöfte om att gå ner i vikt och börja träna. Sen tar de i för kung och fosterland och orkar en månad eller två. Men några stannar och fortsätter. Jag är tacksam för varenda en som vill vara med oh träna. Jag är tacksam för att jag får sprida träningsglädje och få dem att se och känna glädjen och nyttan med träning. Sen gjorde jag klart ina papper för dagens senior träning. Tittade fler video för att få tips på övningar. Var väl klar med allt runt halv 2, fixade frillan och åkte sen till morsan med Annika och Bejan, vi hängde där till nästan 16. Hon var så pigg igår igen, hon satt och lyssnade på allt vi pratade om och skrattade med och kom med lite kommentarer här och där. Fina lilla mamma ❤

Idag har jag zumba på ett disco med kidsen. Jag ska bara köra 3 låtar så jag tar lite rast och drar från jobbet, tar med mig Kattis om hon har lust så fixar vi det. Ingen Strong blir det då, jobbet kom ju i vägen idag.

ja ja nu in på facebook, sen frillan, samla ihop mina papper, sätta dom iordning, packa väskan. Får se hur struligt det blir första gången…. jag hoppas inte att gruppen blir så stor. Att jag hinner sätta mig in i det, veta hur jag ska leda, hur länge det tar på varje station. Hur jag ska sprida dom, visa alternativ…. ja det blir spännande 🙂 Oftast är det så att jag själv tycker att faaaan det där gick inte bra medan deltagarna knappt märkt att jag strulat 🙂 Hoppas de har förståelse att det kanske blir kans från början 🙂 Och innan jag kan fara någonstans blir det SNÖSKOTTNING!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: