Fick mycket gjort

Kl 08.30
☁️ -9°C

Sov morgon idag igen, detta börjar bli en ful ovana 🙂 Det var inte fullt så mörkt när jag steg upp, man märker att ljuset har börjat återvända till våra breddgrader.

Gjorde klart lite papper igår till morgondagens styrkepass. Sen har jag tagit ut korrarna klart till zumborna, ska skriva dom nu när jag bloggat klart. Det blir ju som sagt ingen strong imorgon, jag jobbar.

Fan bläcket i skrivaren är slut och tror ni det fanns att köpa på Ica no no no, sluuut. Nå får fara över till Torneå om det inte kommer in i veckan. Hade behövt skriva ut nya papper men det gick inte vilken färg jag än provade med till slut.

Köpte en liten högtalare som jag kan bära med mig på styrkepasset. De har en på Aspen men jag hatar att jaga personal när jag behöver något. Oftast så sitter det nån där men inte alltid och jag har inte tid att jaga på folk vare sig när jag ska ha ut nått eller lämna tillbaka det jag lånat. Så då har jag min egen! Den funkar på bluetooth, batteriet är nytt så inga sladdar behövs. Den var inte dyr men den duger bra till att bära med sig när man bara behöver lite bakgrundsmusik.

Vi var ut och åt på Indiska med systrarna igår, det vari riktigt gott. Var en sväng med Rasmus till Jonte och hälsade på lilla mys Freya ❤ Hon är så söööt ❤

Funderat mycket över mitt liv, över mitt sätt att vara, hur allt blev och är. Jag är en ensamvarg, jag vill ha fullkontroll på mitt liv och min grejer, det jag gör och inte gör. Sen samarbetar jag gärna, hjälper till där jag kan, gör saker ihop med andra. Men jag vill veta att det här är mitt, förstår ni? Jag är van at göra saker själv, van att måsta göra själv. Det jag var med om på jobbet för X antal år sedan, det tog tid innan jag liksom förstod vad jag varit med om att det inte var ok. Korkad är man 😀

Nu är ja på en plats i livet där jag känner att nu jävlar är saker på väg att ändras, något har kommit i rullning. Känner att jag är mitt inne i det där mysteriet i citatet ”Livet är inte ett problem att lösa, det är ett mysterium att uppleva. Gud så djupt men så känns det, sätt dig tillbaka och glid med liksom. Se var allt tar dig 🙂

Nä nu ska jag in på facebook, sen skriva korrar och sen fixa frillan. Lite tvärt om idag, fan vad oreda jag skapade 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: