Uiiii ledig

Kl 09.00
🌥 -13°C

Ser ni, jag kan sova läääänge jag med. Uppstignng först 09, vaknade redan vid 08, normalt hade jag flygit upp ur sängen och tyckt att faaaaan nu har jag sovit bort halva morgonen. Men jag bestämde mig för att nej, jag behöver sova, ligg i sängen kärring. Somnade om och vaknade som sagt en timme senare. Så skönt jag är ledig idag och hela helgen!!!

Inget pass igår, kändes konstigt efter år av träning mån, tis och tors. Nu har jag ju mån, tis och ons istället. Känns skönt att få lite mer sammanhängade träning. Nästa veka har jag inget på måndag för att jag jobbar så det blir bara två dagar av träning eller ja 3.

Jag startar ju min senior grupp på måndag, det ska bli intressant och se om det kommer någon fler än Pia och Bittan 😀 Men jag skulle vilja att det inte kommer så många heller eftersom jag vill hinna komma in i det, låta gruppen växa sakta. För det finns ju inte så många maskiner, jo på den gamla sidan finns fler sen finns ju lösa vikter oxå och alternativ. Men kruxet blir ju att jag ska hinna runt alla och visa, se att de gör rätt så ingen skadar sig osv. Så därför vill jag att gruppen växer sakta. Nu har jag ju haft Pia och Bittan och påpekat, påpekat och påpekat, tänk på det här, sänka axlarna, koppla på ryggen om det är en ryggövning, tight bål, böj lite på knäna, inget gung i kroppen, visat hur det ska vara, tänk på vilken muskel vi jobbar med. De två får hjälpa till i början så de håller lite koll, visar hur maskinerna funkar osv. Pia är ju perfekt att ha med eftersom hon har sina leder och jag får verkligen tänka alternativ när det kommer till henne. Det har jag ju haft hela tiden i zumban, i Strong, jag har ju så många olika kroppar, begränsningar osv så jag är bra på att tänka alternativ. Men det här är ju en helt annan typ av träning, jag har själv inte kört styrketräning på många år. Så det har varit en hel del läsa, titta på videos, lyssna på olika pts vad säger dom, vad ska man tänka på, sparat videos, skrivit och memorerat.

Jag har ju fått frågan för flera år sedan av Vesa när han visste att han kommer att sluta med sinn grupp, de skulle ju flytta, ta över min grupp Anna sa han. Men jag kände att jag inte hade tid då. Sen vill jag veta vad jag gör innan jag går in i något och det kände jag att jag heller inte hade tid att uppdatera mig i styrketräningens värld. Jag gör ogärna något jag inte har koll på. Seniorerna själva har frågat mig flera gånger. Kan du inte börja med oss. Men sen har det ju varit och är pandemi och allt har i stort sett legat nere, ja förutom vi som körde på zoom. Tur att vi gjorde det så vi kunde hålla allt levande. Nu så nu fick jag ett bra erbjudande så jag kände att jag kan inte tacka nej. Bara och sätta sig själv lite på skolbänken (läs googel, internet och youtube). Denna träning kommer att bli kl 09 på morgonen, helt perfekt.

Jag fick två glädjande nyheter igår. Dels från it kontoret, de kommer att fixa så jag får nät nere i c-hallen, helt perfekt. Det är ju inte bara jag som kommer att behöva det, det är ju andra med som tränar där. Och vi vet ju inte när huset ska rivas, det kan ju ta tid. Det nya måste ju byggas först skulle jag tro annars står mååååånga föreningar och utövare utan lokaler…. tror jag eller hoppas jag.

Rellu och Marcus flyttar tillbaka, uiiii så roligt. Hon är ju en människa med idéer, hon bara sprutar företagande, vad kan man göra, hur kan man göra, det här vill jag. Det är så bra, det hon tänker, hon tänker helhet, allt med människan. Hon är ju utbildad i allt, hon är pt, hon är kock, hon har massage utbildning, massor med andra utbildningar, det senaste är ju dreads utbildningen. Sen tyckte jag jag såg en blänkare om yoga hos henne med?? Har glömt att fråga om det. Vad som är så roligt med Rellu att vi är på samma blad när det kommer till samarbete i träning, i allt. Hon är så drillad av Steve, Monika, av zumba, hon har drillat oss andra. Så det ska bli riktigt roligt att de kommer tillbaka.

Jag ska ju själv göra en ny utbildning, jag ska på provpass nästa vecka. Ska bli roligt. Tror den kommer att bli kanon… men uppdatering i det kommer senare 🙂

Vi har jätte många badare, så roligt. Jag skickar koder nästan varje dag. Under julveckan när många var hemma så skickade jag ibland flera om dagen. Det är så roligt att badet går så bra, bättre än vad vi själva kunde drömma om! Det har blivit en riktigt turist grej oxå av det. De turister som bor i stan går förbi och undrar vad är detta och hör av sig. Så bra.

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, fixa frillan, ut på stan en stund. Danne börjar först kl 14 idag kanske vi hinner göra nått ihop för omväxlingens skull. Vi är ju aldrig ledig en hel dag ihop.

Nå niin, upp med rumpan och ta tag i dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: