Beställt mattor

Kl 04.00
🌑 -7°C

Det var inte så kallt heller, de hade ju lovat minus 18 till idag.

Jag beställde fler mattor nu till vårt vakbad, 4 till så nu bir det bra för våra badare. Dom har varit helt kanon, de är snö och isfria hur kallt de än är. Inga problem med dom alls överhuvudtaget.

Jobb kl 07 idag… därför är jag ju uppe före fan. Men sen är jag ledig i hela 3 dagar, det ska bli så skönt. Jag tänker inte sätta nån klocka att ringa imorgon så jag får sooooova 🙂

Beställde nya tio kort igår. Får se jag beställde bara 100 st, så jag får beställa mer när jag behöver det. Tar man för många så kanske man blir kvar med dom, jag vet ju inte ännu hur mycket kunder jag kommer att få. Men just nu har jag ändå en trogen skara, som köpt. Jag har ju inget månadskort i och med att jag har så pass få pass/ vecka, 2-3 stycken bara, 10 pass i månaden och ingen av dom som går nu går på alla. En del går inte på Strong, andra går bara på det. Jag har några som går på alla pass men förstås inte varje vecka, så det blir ändå billigt för dom att träna.

Fick lite dåliga besked fr IT kontoret ang fiber till lokalen, de är ju anslutna till ett bra nätverk men C hallen är inte med där och de vet inte om de kommer att ta med den heller eftersom Idrottshuset kommer att rivas…. jag behöver ett bra nät pga att jag kör på zoom! Det laggar en del, inte nu så farligt men det gjorde det då jag körde från mobilen. Nå får se, loppet är inte kört än, det blev inte nej iallafall. De skulle kolla om de kan göra nått åt signalen så det går fram.

Vi skulle varit tio stycken igår men en avbokade och en tjej hade inte bokat sig (zoom) hon hade inte förstått att hon måste boka sig, det räcker inte att bara skriva till mig. Jag kan missa en sån grej och sen vill jag ha en bokning ändå så jag ser. Så kul, hoppas det håller i sig. De ska bli spännande och se toningen, där brukar det vara mer bokningar än den vanliga zumban.

Ja ja nu ska jag in på fecebook en sväng och sen börja göra mig klar för jobbet 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: