Pass 2

Kl 05.45
🌑 -13°C

Andra passet idag i c-hallen. Hoppas de bara kan fixa nätet där. Jag får säkert köra via min mob idag igen, tänker o jag ska ta med mig mitt mobila wifi dit. Jag ska ringa IT kontoret idag och kolla med dom om de kan fixa det så att även c-hallen ansluts till gratis nätet. Jag har ju mitt wifi ännu denna månad se får jag väl se hur jag ska lösa det om inte kommunen går med på att fixa det. Jag menar nätet är ju gratis och jag är inte den enda som är där, det är ju skolor oxå. Sen behöver jag ju nät när vi ska ha våran grej med Monika och Rellu. Har kollat med de styrande och de har inte sagt att man inte skulle få ansluta c hallen oxå utan lämnat över till it. Nå det brukar ordna sig på det ena eller andra sättet.

Det känns roligt igen med zumban, känner att jag är på väg framåt. Jag ser fram emot den här nya utbildningen som är på gång. Jag ska köra ett pass nästa vecka själv för att testa. Men det är Ai Lee som bygger upp det om jag fatat rätt så det kommer att bli kanon. Nervis inför det nya som jag startar nästan vecka. Jag hoppas på en lugn start…. jag vill hinna växa in i det lite. ska utvecka allt i helgen så jag är förberedd om det blir mer folk än jag tänkt.

Jobb igår och nu jobb idag, börjar 09-17 tar rasten på slutet så hinner jag precis hem och bara byta kläder och sen iväg för mitt zumba pass. Måste ju vara där lite tidigare så jag hinner börja plocka fram allt, får rigga inne i lill förrådet och se bara bära det på plats om de som är innan mig inte hunnit bli klar, Undrar o jag satte micken på laddning? Åker förbi innan jag far till jobbet och kollar.

Ja ja nu ska jag ta ner nya cooldown, måste ladda ner den från zumba och lägga in den i zoom mappen. Fan mina nya lurar har ännu inte kommit! Den 16/1 får de in de först….. satan sen tar det ju tid innan jag får dom. Hoppas bara mina fula rosa håller till dess att de nya kommer.

Nä nu börja göra sig klar, facebook, frillan och sen jobbet.

Ha en fin dag


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: