Själen bor i mina dreads

Kl 07.15
🌑 -8°C

Sov lite längre idag, jag var så trött, vaknade första gången vid 05.30 men somnade om när jag insåg att jag är ledig idag 🙂

Min kollega Anders jobbade sista dagen igår, han ska prova ett annat jobb. Tråkigt, vi har jobbat ihop länge och det är alltid trist när det invanda bryts. Det har varit roligt, vi har skrattat mycket. Han har en skön humor. Så vi sa med Ida igår när han for, var trist det här kändes då. Fast nu kommer Alli tillbaka in för Anders, hon har vickat honom under hösten då han bröt armen. Så det är ungdomarna och tanten på vår helg nu 🙂 Vi har planerat för våren jag och Ida igår, vi har massor med ideér vi vill sätta igång. Man kan utöka det till vad som helst, fick en massa ideér bara nu när jag sitter här och skriver. Vi vill riva igång lite saker nu. Nu har i såsat klart. Vi har sattit bollen i rullning, vi har ringt runt alla gruppbostäder och pratat med dom, den 14/1 startar Café Kulan

Idag har jag en annan uppstart, jag kör första passet i C hallen! Det ändras om lite i dagarna, måndag, Strong, tisdag toningen och onsdag zumba. Just nu är det bara bokningar på zoom till dagens pass. Men så har det sett ut hela hösten, det kan ha varit två tre stycken som har velat köra i lokal men sen har folk bokat sig på zoom just till Strong. Fortsätter det så så kommer jag att säga bort den tiden och köra hemma när det kommer till Strong. Det funkar det bra det. Kanske liiiite irriterande för familjen de hör mig gapa på folket, hoppa och dunsa men det är ju bara en timme i veckan isåfall. Men det får vi se.

Så idag ska jag på möte med Savannah kl 11 sen drar jag till C hallen med datorn för att se att allt funkar så jag inte står med en överraskning ikväll. Så lika bra att gå och kolla hur jag ska rigga upp allt så jag vet.

Roligt när det trillar i bokningar, inga större mängder men det är ändå en del, mina trogna och tappra zumbisar förstås men det har dykt upp nya oxå. Jätte roligt ❤

Det sägs att själen bor i dina dreads. I kulturerna där man har dreads och inte gör något, man bara låter dem vara så är det inte bara hår utan där bor din själ. Och jag tänkte på det faktiskt här om dagen. Under 2020 började dom att växa ordentligt och jag tog sen bort it fake, Under hösten 2020 och början 2021 växte de så det knakade, från lite mer än axel långt till långt ner på ryggen, nästan ner till rumpan. Sen började dom må lite sämre, de blev tunnare och mer ”hängiga” under hösten 2021 så slutade dom växa helt tyckte jag, de började tom gå av. Men nu har de kommit igång igen, jag har slutat sätta fast det som gått av, tänker att det var meningen det att det ska bort, jag ska lämna det gamla, inte bära med mig det. Nu tjockar dom till sig och jag behöver inte jobba lika mycket med dom längre. Dom känns starkare och bättre. Och här förra veckan började jag fundera över detta med själen och det skulle ju kunna stämma över hur jag mått, hur allt varit, hur livet varit. Japp så det har jag bestämt att jag ska ta till mig, själen bor i mina dreads.

Ja har ju känt mig förkyld den sista veckan. Fört blev jag ju allergisk, sen tror jag att jag blev förkyld. Hade tungt med andningen, hostade och så. Tog ett covid test i torsdags för säkerhets skull men de var negativt. Men idag känner jag att jag är nästan frisk 🙂

Ja ja nu, facebook, frillan, morgon möte med HAIS och sen möte med Savannah, sen ska jag ju som sagt till C hallen och så blir det att kolla igenom korrarna för kvällen. Det är ju Strong och den har jag mycket lättare för att få in än vanliga korrar av någon anledning. Många ZINs har tvärt om, de har svårare för Strong.

Känner riktigt hur detta år ska bli bra, mycket på gång inom zumban förstås, sen känner jag mig friare, luftigare, det är inget måste med träningarna. Året blir bra ❤

Må gott


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: