Nyår kom och gick

Kl 05.30
🌑 0°C

Jobbade ju hela dagen igår. Kom hem strax innan 20, vi käkade och spelade Julspelet. Vi skrattade mellan varven så det inte var klokt, det är rätt roligt. Fast när folk som börjat nosa på de 60 och över det ska läsa och ingen har brillor blir det lite så och så. Annika sa, det går fort man spelar till polletterna är slut och vi är ju så många. Men ingen såg ju vad det står på korten, så jag sa att det här lär ta tid när man måste läsa om flera gånger 😀

Sen for vi på stan och tittade på fyrverkerierna, fast nog var det fjuttigt i år. Det var lite större än vardags raketer tyckte jag! Ingen final, det var bara slut! Så vi raggade runt en stund och sen for vi hem. Pratade lite med ungarna och kollade var de var. La oss efter 01. De kom hem vid 03.30 hörde jag.

Vad har vi för nyårslöften då? Jag brukar inte ge några för man håller inte dom ändå. Men jag och systrarna ska sluta äta godis! Jepps och så blir det. Jag gör fan inget annat än äter känns det som, så nu är det slut med det! Nu ska det bli äta frulle, lunch, frukt mellan varven och middag, Sen ska jag återgå till mina tråkiga Ruis efter träning. Japp, så blir det! Jag har gått upp i vikt så det inte e klokt, man är trött hela tiden, så nu ska det bli andra bullar av!!!

Idag slutar Anders hos oss, han jobbar sista dagen och imorgon börjar han jobba på resursverkstan. Tråkigt, vi är ett bra gäng. Men Alicia kommer och jobbar med mig och Ida ialf till att börja med sen får vi se vad som händer, vem som får den tjänsten. För inte kommer han tillbaka, han har prövotid men att byta skiftjobb mot dagtid, inte kommer han tillbaka.

Jag har ju fått igång min bokningssida nu. Den har jätte bra överskådlighet, lätt att boka i, du ser alla dina bokningar direkt med att trycka på en knapp om du vill, du kunde lägga in en drop down list om du har flera alternativ och det har ju jag, Live eller på zoom, då ser jag det direkt. Liiite tjorvig att få till, lite väl mycket inställningar men den blir snygg när man börjar hitta rätt inställningar i den. När jag gör nått på datorn så ska det se snyggt och rent ut, det får inte vara för mycket plåtter hit och dit. Jag plockade bort lite som jag tyckte var onödigt i pop up rutan. Jag döpte mitt schema först till Aktuella pass men när man öppnar sidan så står det Schema för Aktuella pass, så det första jag gjorde var att döpa om schemat till Annas Dance & Enjoy och lagt till info om priser och min swish. Nu känner jag mig rätt nöjd…. än så länge

2023, ska bli ett bra år när det kommer till träning. Det bestämmer jag. Jag ska börja med att testa ett nytt pass sen så fort utbildningen kommer ut så ska jag ta den. Jag ska starta upp en ny träning, jag ska träna seniorer en morgon i veckan. Sen ska vi se vad den nya utbildningen leder till. Jag har en lokal att vara i, jag slipper rusa runt överallt. Jag har tagit dit allt jag behöver. Jag behöver testa lite bara med datorn och hur det funkar så jag inte får någon överraskning på måndag kväll, så det ska jag göra imorgon på dagen. Måste komma ihåg en stor spik! Spärren som ska sitta i stativet till högtalaren är borta. Måste testa min högtalare oxå, hur mycket ljud försvinner fast grupperna är ju inte så stora så det räcker säkert. Men det är lite jox innan man har allt under kontroll men det löser sig under veckan.

Sen kommer både Rellu och Monika hit i februari, då blir det utbildningar, masterclass och workshops. Rellu ska även göra dreads under veckan så är det någon som vill ha, passa på att boka med henne. så det blir lite att fixa med det. Jag har planer på ljudet men behöver en liten back up ifall vi får mycket anmälningar till masterclassen

Jag kommer inte ha så många pass/vecka, så det är oxå skönt. Nu har det ju under hösten varit lite kaotiskt med olika lokaler hit och dit, springa med högtalare och stativ, dator och hela tjofräset. Visst blir det lite osmidigt nu med i och med att vi behöver rigga upp varje gång men det går ju fort när man väl börjar och blir van.

Ja ja nu in på facebook en sväng, kolla ut en låt till den vanliga zumban, jag jobbar på tisdag så inget pass då. sen fixa frillan och iväg till jobbet….. usch hur ka jag orka 08-20, det är fasiken inte roligt.

Jag känner att 2023 blir ett bra år på alla plan, det ska jag se till att det blir ❤

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pia Innala
    Jan 01, 2023 @ 21:38:46

    Ja, det är inte alltid lätt när det ska läsas🤣🤣 men roligt var det!😃

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: