Då åkte dom

Kl 06.15
🌨💨 -3°C

Ja ja nu åkte Joel och Lina hem, de har ju bott hos oss under veckan. Kul att få ha haft dom här oxå lite grann. Lina hann bli bastubadfantast under veckan, vi har badat flera gånger och igår tog hon över ångkastandet helt och det var inte lite ånga hon tog 🙂 Men nu saknar jag min Savannah och hon saknar säkert sitt rum så det ska bli skönt att få hem henne ❤

Hade mitt Strong pass igår, lite jobbigt med andningen men då är jag ju förkyld eller vad jag nu är. Det startade ju med allergier men nu vete fan om jag inte blivit förkyld oxå.

Jobbet startar idag, helg jobb…. usch och jag har mardrömspassen 08-20, dom är fan inte roliga allas 😦 Men innan jag ska till jobbet ska jag hinna SKOTTA!!! Jag har fan en meters plogvall utanför oss….. hellvete jävlar, Danne jobbar redan så han är inte till nån hjälp…. så det är bara att ge sig ut i snöovädret. Men först ska jag göra klart mitt här inne sen måste jag hinna till C hallen och kolla upp saker, var finns uttag, vad behöver jag för skarvsladdar, jag behöver ju el till datorn, kan hända jag behöver till högtalaren oxå…. jag måste testa hur det låter där inne, kolla om de är anslutna mot det nya nätet kommunen har, det är lite att kolla upp innan måndag.

Men nu så in på facebook, fixa frillan… sen ut och skotta!!!

Det gäller att se saker från den ljusa sidan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: