2 dagar kvar

Kl 06.15
🌑 -6°C

Trodde vi hade fel på termometern, vi har -6 fr tredje dagen på raken tror jag. Men de bekräftade det just på radion. Så jepps, graderna stämmer.

2 dagar av 2022 kvar, sen blir det nytt år. Detta år har präglats av kriget i Ukarina. Men lite vad året inneburit för mig personligen tar vi imorgon tror jag. Börjar jobba sen så då hinner jag inte göra någon längre blogg.

Jag var ju ledig igår så då passade jag på att föra de grejer jag behöver till C hallen. Idag på dan tänkte jag fara och koppla i högtalaren på laddning, jag vet inte hur mkt ström den har men jag tror det ännu finns kräm i den. Det är inte så länge sen jag laddade den. Men går och sätter i kabeln idag iallafall. Behöver testa oxå lite att allt funkar.

Jobbar ju nyårshelgen. Vi tänkte vara här alla, de får laga maten klart så kommer jag när allt är klart och bara sätter mig till bords slutar ju kl 20 först 😦

Nu blir det träning på morgonen med Pia och Bittan, min lilla test grupp. Den 9:e kör vi igång. Sen kl 17 blir det Strong Nation här hemma 🙂 Jag har ju lokal. Jag ska testa ett tag om det kommer folk till lokalen eller om det faktiskt bara blir på zoom. Sen får vi se om jag då säger bort zoom. Men nu är det dags att fylla i nästa veckas schema.

Ja ja nu in på facebook och uppdatera, sen frillan, träning och korrar. Imorgon ska jag beställa ny ljudkabel, den jag har är dålig och sen kort! Kanske ett mindre mixerbord….. sen kommer ju mina nya lurar och då vet jag inte om jag behöver mick… de har ju mick men gapar jag då till dem som är i lokalen…. men då kanske jag kan ha bara en lur i örat…. ja ja får se ur jag gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: