Skönt med ledigt

Kl 07.00
🌑 -6°C

Det snöade rätt mycket när jag körde hem från träningen igår, stora flingor som dalade ner. Den mindre storm som var på dan när vi var och bada hade lagt sig nästan helt.

Det var sista träningen på Ungdomens hus, det var bra att vara där tyckte jag. Jag är så tacksam över dem som öppnat sin dörr till mig när jag behövde det. Så fort det blev känt att jag slutat på Haparanda Fysiotek så hörde flera av sig, kom hit, du får vara hos mig. Otroliga människor vi har i kommunen ändå ❤ jag är tacksam ❤ Ja jag hade med mig en från Övertorneå oxå igår. Hon hade skit roligt sa hon, så kul. Får se då om hon dyker upp fler gånger. Sålt lite presentkort innan jul, det känns ju oxå positivt. ooooh jag fick en present igår av Johanna ❤ Hon skrev så fint, ”En av de bästa sakerna som finns med att komma hem är att träna med dig” ❤ Vad underbart att få till sig.

Från och med nästa vecka så ska jag börja vara i gamla c hallen. Jag ska dit idag och kolla om jag kan börja föra grejer dit. Vi har hittat den vagn Jussa gjorde till mig så det blir perfekt att låsa in mitt i. Det finns ju inget högtalar system så jag skulle vilja testa hur mkt min högtalare ”dör” eller blir det för mycket eko, det är högt till tak och kala väggar men taket har plattor som jag tror dämpar ialf. Sen måste jag säga till dörren står öppen en kvart innan och 10 min efter utsatt tid. Det ska bli skönt att få vara på en och samma ställe igen. Sen ska jag pyssla med mitt nya pass och se att allt där är klart.

Nästa utbildning jag ska göra är det senaste från zumba, jag ska testa en klass den 11e januari så får vi se vad det kan vara då. Är det något jag tror jag funka för mig och mina zumbisar? Men jag tror det faktiskt 🙂

Igår var vi från Haparanda Arctic Ice Swimmers med i Happisbladet. De ville göra en liten uppföljare eftersom badet blivit så populärt. Så det blev på självaste Julafton, vi var ett gäng som tog en liten Doppikopp 🙂

Det är ju oxå helt fantastiskt vilken respons vi fått och får! Det har blivit en liten Turist attraktion, folk vill bjuda och utmana sina främmande på ett bad. Det ringde ju en kille från Schweiz till mig här förra månaden som var på väg via Finland till Happis och ville bada med sin fru. De hade fått info att det finns och hade kontaktat Haparanda Kommun för att få mitt telefon nummer. Nästan varje dag stoppar någon en och vill prata om badet, hur kul är inte det 🙂

Jag har sov främmande Bejans Joel och barnbarn Lina har kommit, de ska vara här några dagar så de lånar Savannahs rum. Igår var vi och badade bastu jag och Lina, hon var som en riktigt norrlänning på laren, vi kastade ånga med björkdoft i och pratade om livet, jag och 6 åriga Lina. Hon är så söt tjej ❤

Nä ni ska jag in på facebook en snabbis sen göra g klar och fara och handla lite morgon macka. Ska in på Baddan och kolla att jag kommer in med min blipp. Vet inte hur det är när det är stängt! Hoppas de inte har något larm på iallafall 🙂

Smma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: