Pass idag

Kl 06.30
🌑 -8°C

Gårdagen gick i sakta mak. Steg upp, gjorde mitt som ni alla kan vid det här laget. Sen var det bad, jobb, gjorde bokföringen när jag kom hem…… ja höll på få ett frispel. Något jag hatar är när datorer och bilar inte funkar! Satte mig vid datorn, slog upp alla mina sidor jag behöver för att får bokföringen gjord. Och när jag ska skriva ut det första så funkar skrivarjäveln inte! Det har varit världens värsta skrivare att få in i ett nätverk! Det är liksom inte bara att koppla in den och köra på, den är låst på nått höger, den är offline och försök hitta var du sätter den online, jo du det är fan inte det lättaste. Jag gör efter hur det står att jag ska göra men funkar det oooooo neeeeej. Från första början sa den att den inte har drivrutiner, nå ingen problems dom hämtade jag men hjälpte det? O nej det gjorde det inte. Jag tjorvade och tjorvade och helt plötsligt var den online och funkade. Men då bytte vi bredband och då var det samma visa igen men då fick Danne i den. Nå niin igår var det dags för omgång 3, detta var nått Danne sagt att han gjort, jo jag har sattit i skrivaren i nätverket. Vi har ju fått vårt fiber nu. Satan vad arg jag blir när det inte funkar och sen vill jag inte gapa på Danne direkt, Tjorvade och tjorvade, började om flera gånger men tillslut kände jag att nu lever min dator och skrivare farligt, snart kastar jag dom i väggen, jag skulle verkligen kunna göra det, öppna fönstret och ut på gatan, ja jamen inga problem, det skulle jag gott kunna göra, jag blir så jävla förbannad.

Nå det var bara att öppna dörren!!! Danne höll på med Savannahs epa
-Danne för faaaaan det funkar inte, det går inte att skriva uuuut!
Danne kommer in och försöker hjälpa en frustrerad, förbannad och rykande Anna
-Tryck här och tryck där, jopp jag har ju gjort det och den kommer att säga fel pinkod, hittar inte skrivaren, din skrivare är offline…. liksom no shiiiit! Joooo jag vet! Och mycket riktigt.
-Öppna appen säger Danne
Irriterad gör jag det för hundrade gången, han ber mig ta bort de skrivare som finns där, så jag gör det. Lägger till skrivaren åter igen. Men nu börjar den faktiskt att göra lite fler saker än den tidigare gjort, det kändes som ja den här gången kommer det att funka. Humöret steg….. helt i onödan…. när allt var klart funkade det iallafall inte!
-Hellvet sa jag, nu åker jag till jobbet och jobbar klart där, raffsar åt mig allt jag behöver och en bunt skrivarpapper så jag kan skriva ut där. Och när jag kommer hem ska vi kasta skrivaren och datorjäveln i väggen!!!!!

På jobbet går det som den dans och på en timme är jag klar med mitt. Kommer hem och frågar Danne om han fick den att funka, jodå sa han men det har han ju sagt tidigare med. Har inte testat än, men jag har några fakturor att skriva ut så vi får väl se om det funkar! Men snacka om tjorvig skrivare att installera, det brukar ju typ bara vara att koppla i den och sen söka den i nätverket och installera den men inte denna skönhet inte. Nå nu hoppas vi att jag inte behöver göra om detta förrän det är dags att köpa ny skrivare 🙂

Idag blir de bad innan jobbet med Ida och sen efter jobbet kör vi lite zuuumba 🙂 Det ska blir roligt att äntligen få röra på sig lite. Det känns som om julmaten jäser i magen 🙂

Kollar ut, tänkte gå ut och hämta in tidningen men va i hellvet, snööööö i massor bakom min bil, satan i gatan, jag ska ju ut med bilen om några timmar och inte fan kommer någon och tar bort snön inte, nope, det är bara att vackert skotta själv!!!! Men ungefär så här är mitt sinne vinter tid……..

Nå niin, nu på facebook, sen frilla och korrar i vanlig ordning. Sista passet på Ungdomens Hus, nästa vecka är jag i c-hallen ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: