Tröttare än tröttast

Kl 06.45
🌑 -4°C

Varmt idag, vi har ju haft mellan 14-20 grader i flera dagar. Men det har varit kraftigt växlande, igår var det minus 15 på förmiddagen men sen var det 20 lite senare under dagen och kvällen. Steg upp halv 1 på natten….. eller steg upp och steg upp jag hade inte somnat än och då var det minus 5!

Var och badade i vaken igår, det är dags idag igen. Det är skönt ändå, jag simmar ju inte men går ner till midjan ibland på nedersta trappsteget ibland på det näst sista, det beror på hur jag känner det. Lite trist är det, jag skulle vilja utmana mig lite till och faktiskt tillslut simma. Men men lite får man väl lyssna på läkarna……

Annars var det en rätt slö dag igår, jag gjorde inte så mycket. Var till mamma med Bejan och Pia men annars blev det inte många knop. Slöade på soffan, Annika och Thomas kom en sväng och sen blev det film i soffan när Danne kom hem.

Nu in på facebook, frillan, inga korrar men planera passet imorgon och sen göra mig klar för vakbad och sen jobb 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: