Juldagsbad

Kl 08.45
☁️ -15°C

Faaan vad jag sov, vaknade första gången kl 07, sen vid 07.30. Då tänkte jag stiga upp men jag orkade inte. Nästa gång jag vaknade så var den ju kvart i 9!! Det är inte jag att sova så länge. Ja då får man göra allt i i lite omvänd ordning då. Läsa Aftonbladet, lite in på facebook, sen Juldagsbada och sen blogga 🙂

Julafton gick jätte bra. Vi började när Dennis och Alicia kom på förmiddagen. Hon skulle ju sen med Mathilda. Alicias julklapp, en av dom hade ju Tomten råkat skicka till Kina! Men den är på väg mot Sverige. Men hon var nöjd över de hon fick nu.

De mötte Jonte och Nette i dörren! De skulle sen vidare till Piriläs men först till fammo och öppna klappar 🙂

Jag fick så fin julklapp av Freya, en nyckelring, den ska jag sätta i mina nycklar ❤

Efter det for jag, Dennis, Rasmus, Jonte och Freya förbi en snabbis till Annika, morsan skulle ju komma dit och jag ville att hon skulle få träffa Freya.

Vid halv 4 for vi hem till oss, Jonte och Freya till Piriläs. Började ställa iordning maten, Danne hade sattit på pottisen, vi dukade, plockade fram, skar upp, ställde fram, Marianne kom oxå och vid 16.30 satt vi i matbordet 🙂

Tomte kom oxå naturligtvis till oss oxå även om vi var bara vuxna. Hän delade ut lite klappar till oss alla.

Efter att folket farit, Savannah for till Spolanders, Rasmus for ut med Emil, Danne slocknade på soffan så smög jag runt här och plockade undan, fotade våra gravar, sa God Jul till djuren, vi har så fina lycktor, två stycken men en av dom hade slocknat, fotade den som fortfarande lös. Sen satte jag mig i soffan med dricka och godis och tittade Tomten är far till alla barnen. Den har nästan blivit som Kalle Anka på jul, man kan replikerna och den är lika bra än 🙂

Sen gick jag och la mig, jag somnade nästan på en gång. Ja tittade lite tv i sängen men det var inte mycket 🙂

Nu har jag morgonbadat med Tuula och gänget och vid 15 ska vi till mamma, kanske vi ställer till med lite julmiddag nu i eftermiddag här hemma. Jonte och Nette kanske skulle komma förbi, så vi får se.

Ha en fortsatt fin jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: