Julafton

Kl 07.30
🌑 -19°C

Allt är klart, allt man tänkt göra, alla klappar är inslagna och maten är gjord Skinkan blev kanon!!! Så goood. Idag blir det bad kl 10 med tomteluva på. Efter det ska jag dammsuga här uppe, skura om det behövs, plocka till och sätta julduken på plats. Granen fick inga kulor i grenen 😂 det gick ju inte pga av katten!

Dennis kommer med Alicia en sväng innan 12 så hon får öppna sina julklappar, hennes ena jag beställt, den bästa är i KINA!!! fatta att den är där än. Hade jag vetat att den skulle komma därifrån så hade jag aldrig beställt den! Nå hon får en present i tråkigaste januari istället 🙂

Det blir bara vår familj, Dennis, Savannahs Emil och Marianne hos oss. Mamma och Bejan ska vara hos Annika, Alva kommer hem och hennes kille Rasmus är högallergisk så de kan inte vara här. Annars hade vi tänkt vara här hela högen. Jonathan, Nette och och Freya kommer hit på förmiddagen. Sen ska de äta hos Piriläs. Efter 15 åker vi till Annika jag och Jonte och Freya så mamma får träffa Freya och se henne på jul. Man vet aldrig, nästa jul är hon nog inte med på det här viset ❤

Sen äter vi väl som alla andra efter Kalle och sen delar vi klapparna mellan varann, vet inte om det blir nån tomte direkt, vi är ju bara vuxna 🙂

God Jul alla ni som läser min lilla blogg, hoppas ni får en fin och underbara jul. Tänk på att julen är för barnen och servera inget starkare än Julmust. Snapsarna hinner man ta någon annan dag. Men barnen ska minnas sin jul som nått fint, nått roligt, spännande. De ska inte behöva känna alkoholångor, se när de stora blir lite roliga och lulliga för jag lovar de tycker inte det är kul. Många försöker intala sig det men så är det inte. Denna enda dag kan man ge barnen ❤ Jag är tacksam för er alla och en var som ids ögna igenom bloggen. Jag får alltid höra lite då och då, jo jag läser din blogg. Igår pratade jag med Sofia som berömde oss som startat vakbadet till skyarna, hon har inte badat själv n men tycker det är helt fantastiskt att nått sånt här finns i Happis. Vi började prata om något annat så säger hon. jo jag vet jag läser din blogg. Eller så säger någon, jo jag läste på bloggen. Rätt så roligt faktiskt att jag har lite följare ändå. Tack alla ni ❤

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ethel
  Dec 24, 2022 @ 15:49:23

  God Jul 🎄fina Anna, hoppas du hinner få lite välbehövlig vila under julen.
  Kram från mig

  Svara

  • Anna
   Dec 25, 2022 @ 14:10:36

   Oooh kram på dig oxå Ethel ❤
   jodå igår kväll mös jag på här i min ensamhet nr allt blev lugnt. Hoppas att allt är bra med er och att ni får en super fin ju ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: