Fan försov mig!

Kl 06.20
-14

Uäckä och usch jag försov mig i morse!!! Jag börjar ju jobba klockan 07 idag och då brukar jag stiga upp vid 04. Men fiiii tusan, jag vaknar först kl 06.20! Jag måste ju fixa alla djuren, bara det tar 30 minuter. Men jag drog på i en jävla hastighet, hann inte ner och ta Bamses matskålar men jag vet att han har mat men jag brukar byta vatten och rensa lådan men det fick jag lämna. Hoppade i kläderna snabbt som bara den, borstade tänderna och satte fast håret och ut, då var klockan 06.55. YEES tänker jag jag hinner……. not!!! Traktor fan har ju dragit igen vår uppfart. Nå, starta bilen, ringa jobbet, skrapa rutor, spotta i nävarna och ta tag i plogen. 07.10 var jag på jobbet, puh!! Hatar att försova mig. Fast numer har jag lärt mig att tänka, nå men då behövde jag sova lite extra då 🙂

Handlade lite fler klappar igår, sånt jag inte hann i onsdags, idag blir det de sista med lite triss lotter och så. Käkade när jag kom hem, Savannah var hos Emil och Rasmus var inte hungrig. Drog till Jonte och Nette och hälsade på en stund så jag får se lilla älskade gumman. Kom hem och slog in julklapparna jag köpt. Danne kom hem och vi satt och snackade en stund. La mig vid 23, kollade House, det sista avsnittet och somnade förstås innan det var slut. Men den finns ju och kolla så det ska jag väl göra sen.

Ja ja nu ska jag jobba vidare, ha en bra dag alla där ute ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: