Dan före dan före dan

Kl 06.00
🌑 -4°C

Varmt ute idag, bara 4 grader kallt. Börjar jobba om 1.5 timmar. Jobbar till 17 så sen har jag kvällen att fortsätta fixa här hemma. Jag och Danne var och köpte de sista julklapparna och så handlade vi det sista av julmaten. Jag har ju fixat lite under december så allt inte lämnas till dagarna innan. Bakade mer lussekatter och Danne har gjort sin lingonlimpa, så goood. På jobbet blir det oxå julfix, julklappar att köpa och mat att göra så man gör jul på flera ställen och ändå vill ingen jul infinna sig!

Vi rände som sagt på stan igår, Savannah var med hon hade lite julklappar att inhandla. Rasmus var hemma med djuren, fixade lite från honom oxå. Alicias julklapp är på väg hit fr Kina!!! Fan hade jag vetat det kommer fr Kina hade jag inte beställt den. Nå köpte en till till henne, hon har en redan här men köpte en till lite mindre julklapp så hon har. Hon får ju den när hon kommer 🙂

Efter att vi kommit hem från allt shoppande beställde vi en pizza, vi glömde handa vanlig mat 😀 jag började baka och Danne dammsög hela huset. Sen slog jag in julklappar och Danne bakade sina limpor. Så hela dagen och kvällen gick åt till julpyssel. Tror jag ännu ska göra lite julchoklad som jag sett på Insta, det såg så gott ut, så det blir det imorgon el kanske ikväll 🙂

Ja ja nu facebook en snabbis och sen frillan sen väntar jobbet 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: