Tacksam för allt

Kl 07.15
🌑 -5°C

Vi skulle ha tränat kl 08.30 idag men när jag vaknade kl 06.30 var jag så trött och ont i huvudet, tror jag drack för lite under gårdagens pass, det var GRYMT varmt!!! Men det är ju inte underligt, vi var ju inne på E villan, ett vanligt hus typ 🙂 Men jag är tacksam att de har ställt upp alla för mig. jag har ju inte haft någon lokal de senaste månaderna. Zumba Gold var ju bokad hos Nina sen tidigare men tur att hon kunde ta emot mig.
Jag vill tacka Anne, Seija och Jari på och Folkets Hus. Pratade med Anne och det var inga problem, joooo kom hit sa hon. Vi var i biolokalen, sååå bra, ljudet blir perfekt inte skränigt eller skrikigt pga alla tjocka tyger som de har.
Sen min trogna samarbetspartner sen mååånga år, Station 2.0 aka Ungdomens Hus, de fixar och trixar med/åt mig fast att de inte behöver! Deras källarlokal har varit perfekt.
Åsa på Vuxenskolan har sin lilla lokal, perfekt för den träning jag hade där. Och nu É-villan, kunde inte vara i biosalongen, Ungdomens hus hade julfirande så jag ringde Micke och japp, så klart det gick bra.
När jag stod utan lokal så kändes det som om folk slängde erbjudanden på mig ❤ Helt underbara människor vi har i vår kommun, de förstår vikten av samarbete.
Jag är tacksam för mina trogna zumbisar som kommer dit jag är, o jag oxå skulle ställa mig i skogen så skulle de vara där känns det som. De gör reklam för mig, drar in nya, de ger mig feedback, uttrycker sina önskningar, vi samarbetar i allt, vi hjälper varann i allt. Nu sist så fixade vi fram två tv apparater till våra Ukrainskor som börjat träna med mig. De har ingen tv och den ena har barn, så hon sa, vilken julklapp till mina barn ❤
Jag är tacksam för Zoom, det var oxå ett önskemål från mina deltagare, japp tänkte jag varför inte prova. Det är inte många på zoom just nu men det är ändå folk där varje gång, och nu när det blir vinter så vill fler ha det alternativet Strong har det bara varit folk på zoom de har sista tre gångerna och då kan jag ju vara hemma. Musiken får de ju via min dator så jag behöver inte störa familjen med dånanden från högtalaren. De enda de hör är ju mitt gapande och studsande 🙂 Sen öppnar zoom upp för att folk var än de befinner sig i världen kan vara med 🙂

Ibland finns en mening med allt, jag fick nu chansen att vara i c-hallen tex, helt otroligt egentligen. Jag behöver bygga upp allt igen. House of Joy och allt vad det innebar i lönebortfall, lokalkostnader osv tog nästan död på firmans ekonomi. Så nu ska jag bygga upp den igen. Jag är inte ute efter att tjäna en massa pengar för det gör man inte i denna bransch. Men man ska inte behöva betala för att hålla pass och s blev det tillslut. Nu blir det inte lika höga kostnader och jag är inte lika mycket tjänstledig heller.

Vi hade ju ett julpass igår, mycket jullåtar. Det var uppskattat, vi hade skit kul, vi sjöng och skrålade. Nackdelen var ju att det blev varmt trotts att vi öppnat fönster och dörrar, men det hjälpte inte 🙂 Men vad spelar det för roll bara man har roligt, 7 på plats och två på zoom. Så 9 sammanlagt, det var inte illa det heller 🙂

Johanna saknas på bilden, hon hann gå, hon skulle handa snabbt och sen hem och jobba, hon hade jobb som skulle in innan 21.30 så hon hade lite bråttom.

Så nu tar jag några dagar julledigt, ingen Strong på Torsdag, det tar mig emot att ställa in den men alla har mycket att göra nu innan julafton, jag själv har jätte mycket att göra. Så jag tvingar mig att ställa in. Känner att en nytändning i mitt tränande är på väg 🙂

Idag blir det julklapps inköp med Savannah och Danne, sen lite städa ikväll, slå in de julklappar vi köpt. Faaaan Alicias kommer inte i tid!!! Hellvete oxå! Nå får köpa en till i reserv julklapp åt henne.

Ja ja nu facebook, några mail som ska iväg och sen fixa frillan 🙂

Simma lugnt

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. paivja
  Dec 22, 2022 @ 12:44:48

  Vad fint att du har lokal även framöver ❤️
  Själv kommer jag att ta paus från Zumba ett tag framöver. Pia har kanske berättat.

  God Jul till dig och din familj! ❤️🎅🤶

  Svara

  • Anna
   Dec 23, 2022 @ 10:36:24

   Ja jag hörde det, ringer dig ❤

   Svara

  • Anna
   Dec 24, 2022 @ 10:06:45

   Men du vet Päivi, du får alltid komma till mig, vill du bara komma och hänga så gör det, dansa en låt med de andra gör det eller om du vill ställa dig där fram så går det oxå bra.

   God Jul till er med ❤️🎅🤶

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: