Enormt stöd

Kl 07.00
🌑 -12°C

Huj det kändes kallt huset när jag steg upp idag! Men Danne skulle och jobba så jag ropade åt honom att göra upp eld så kunde jag ligga kvar och mysa en stund.

Efter min urladdning igår så har flera hört av sig och vill hjälpa oss, jag har fått jätte mycket stöd av andra personer i stan, som antingen sitter i vår situation, de som suttit på vår stol, tips om var jag kan vända mig, från professionellt folk osv. Mång har beskrivit sin vardag, vad fick de för hjälp och VAR fick de hjälp. Vi är så många som sitter i detta ekorrhjul tyvärr! Vi verkar falla mellan stolarna på nått vis… eller det finns en hopplöshet, ingen verkar kunna hjälpa. Men nog fan ska jag hitta nån, det är helt på det klara det! Kollar nu på andra länder, fått bra tips om Torneå, Norge vet jag bedriver en super bra KBT, sen kollar jag nätet, på Mindler, det verkar bra. Om jag får med Savannah på detta med Mindler så tror jag det kan vara grejen. Men nog är det fan att du som anhörig måste vara så drivande, gissa hur less jag är på att vara förbannad, att vara på min vakt, att undersöka, fråga ifrågasätta, vet ni hur mycket jag skulle vilja vara så trygg med vår vård att jag skulle kunna luta mig tillbaka och lägga hennes mående i deras händer. Men vad gör man inte för sina barn, man bröstar upp, man tar striden när helst det behövs.

Körde mitt toning pass igår, så roligt, 6 på plats och två på zoom. Några stammisar var borta, folk julstökar nu 🙂 Men det var roligt, vi gav järnet 🙂

Nä nu ska jag in på facebook, uppdatera där, sen frillan och gå igenom korrar, sen ska vi till mamsen en sväng ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: