4:e advent

Kl 07.15
🌑 -3°C

Och ingen som helst julfeeling!!! Nå julköttbullarna är klara, Danne rullade dom igår, julstjärnor bakade och så även lussekatter men jag måste göra en omgång till, de är snart slut. Julklappar till Freya och Alicia är klara. Samma med Rasmus och Savannah. Till Jonte och Nette vet jag vad jag ska köpa, det är inget märkvärdigt, bara nått litet men till Dennis…. vet inte men får se vad jag ska hitta på. Jag och Danne ska inte köpa till varann, ja nått litet bara. Jag har sagt att jag vill ha en choklad ask inget annat. Hittar på nått litet till honom oxå.

Jobbade ju som sagt hela dagen igår…. usch vad trött jag var efter halva passet gått!! Usch alldeles hemskt! Men nu hade vi inga kriser… allt flöt som det skulle.

Idag blir det jobb igen och jag ska ut och shoppa julmat till jobbet och sen allas julklappar… så det blir ett litet bryt i rutinerna. om jag hinner så bakar jag er lussekatter oxå, vi får se.

Men dessa jäkla helger, de är hemska, alldeles för långa och ingen återhämtning heller. Att jobba 7 av 8 dagar eller 6 av 7 är inte normalt…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: