Alltså Strong

Kl 06.30
🌑-15°C

Jag var ju ledig igår, behövde verkligen lite återhämtning! Tog det rätt lugnt under dagen, var och handlade och lite sånt bara. Kl 17 körde vi Strong, perfekt. Jag var ju på zoom så det var bara att ställa upp allt här hemma. Ganska skönt och det går bra i hallen bland julgranar, tomtar, fåtöljer och djur. Men platsen räcker bra, jag har plats åt sidor, fram och bak. Och vi är ändå 6-7 stycken som kör Strong regelbundet, igår var vi 4 men då var Fia borta, Katja och Maria. Sen kommer det alltid någon extra då och då. Men alla dessa kör helst på zoom förutom Maria då. Hon är ju från Ukraina och ag vet inte om hon inte har någon dator…. jag ska försöka prata med dom. Man kan ju ha en smart tv och ta ner zoom appen på den, det kostar ju inte dom något att vara på zoom. Men det är så jävla roligt, ett super pass, jag körde så jag nästan kräktes, det är tufft men så jäkla roligt, man kör hårt fast att man är hemma på zoom. Och jag som instruktör ska ju få min energi ut till deltagarna, vara extra tydlig. Så det är inget slappa här inte.

Var och badade med Sara på morgonen igår. Det är skönt med ett morgondopp. Men i morse orkade jag inte, kände att jag måste få sova. Jag är trött…. det har hänt så mycket den sista tiden, ja denna höst…. så jag känner att jag måste varva ner!!!

Jag och Rellu planerar lite roligheter till februari. Hon kommer hit och ska hålla en B1a, sen blir det en master förstås. Vi ska kolla med våra poppis jammers om nån av dom vill komma oxå. Sen händer lite annat roligt. Så håll koll på Rellus sida och ja min zumba sida oxå. Så zumbisar jag behöver er i februari 🙂

Vill ni bli instruktör så passa på nu när Rellu kommer. Jag tog min B1 med den bästa Steve Boedt, Rellu har suttit med Steve i många år och assisterat honom när han hållit sina B1or i Dubai så, hon är drillad av Steve. Jag har varit med henne några gånger så jag har gått B1 tror jag tre eller 4 gånger 🙂 Och hon är en super utbildare, jag lovar, hon är Steve fast mindre och tjej 🙂 Så vill du gå men tvekar så kan jag stötta dig både innan utbildningen och efter, jag kan hjälpa dig med korrar, du får köra om du vill på mina pass. Så har du en fundering på att bli ZIN, anmäl dig!

Och inte nog med det, Rellu har ju under hösten utbildat sig i dreadsen konst så hon tänker göra dreads under veckan hon är här 🙂 Så vill ni ha dreads, hel, halv hår, fake, äkta. Hör av er till henne.

Ja ja nu ska jag in på faebook och göra lite uppdateringar, sen träning med mina unga seniorer, baka julstjärnor och sen jobbet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: