Fan vad sur jag blev

Kl 04.30
🌑 -15°C

Jobbade på morgonen igår, Lucia fest med jobbet. Det var riktigt mysigt. Sen hem vila en liten stund och sedan gå igenom korrarna. Jag var så taggad, det skulle bli så roligt så FAAAAAN funkade inget!!! Jag provade allt, kopplade datorn, med allt som skulle dit, kopplade i högtalaren…… men fan det kom inget ljud! Min zoom mikrofon funkade inte, kopplade om allt, inget, fan vad sur jag var. Jag var tvungen att säga att det går inte….. ändå hade jag kopplat som veckan innan….. nå jag packade ner allt och bad mina deltagare så hemskt mycket om ursäkt, såååå trist. När jag tar bort det sista så ser jag att högtalaren inte fått ström. Då kom jag på att Anton varit och tryckt på nån panel….. var och kollade och testade och mycket riktigt när jag tröck upp säkringen så funkade det! Men då hade ju alla redan gått hem. Nå någon mening var det kanske med det oxå.

Fick ett meddelande av två ungdomar igår, de ville testa badet. Så jag drog ner efter 20 och stannade med dom, jag ville inte att de skulle vara ensamma första gången de badar. Jag ville vara där och berätta om faror, risker och säga hur vi gör saker och ting. Killen badade lääänge tyckte jag, hann nästan bli orolig, så jag fick säga att nu kommer du upp 🙂 tjejen fick jag peppa lite så hon skulle våga sig i. Hon gick i men stannade först på andra trappsteget, när sa jag andas och ta ett par trappsteg till och det gjorde hon, hon böjde på benen så hon doppade sig till midjan ungefär. Hon lyssnade på mig och stannade och tog några andetag innan hon kom upp. Bra jobbat av henne, av dom båda.

Ledig idag men ska börja dagen med ett dopp, jag badar ihop med Sara ibland. Så hon vill bada tidigt, innan hon går till jobbet. Så då gör vi det. Sen hem och fika och fixa frillan, tvättade håret igår. Vi ska vara kl 10 på visning av nya boendet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: