Julmiddag

Kl 06.15
🌑 -17°C

Men hellvete vad kallt ute!!! Minus 17 grader, nu börjas det de har lovat ner till minus 21 senare idag.

Vi var ju på julmiddag hos Erika på Seskis igår, så gooood mat. Allt var perfekt, hon var så service minded med mamma och rullstolen, så nog att allt skulle vara bra för henne, att hon skulle se bra, se oss alla och så ❤ Helt perfekt. Men hon var trött i slutet, så det var nog skönt för henne när allt var över. Vi var alla som planerat fara förutom Jonte, Nette, och Freya, de var sjuka, Freya har haft magis och Jonte kände sig inte riktigt kurrant. Sen stannade Savannah hemma oxå, hon hade massor av plugg att göra.

Klicka på bilderna så får ni upp hela bilden.

Sen var det hem, soffläge en stund. Bejan kom och vi fikade lite till som om vi inte fikat nog! 😀 Men efter att hon for så gick jag och la mig sååååå trött. Nu har jag just fört Savannah till skolan. Ska göra iordning jullistan för imorgon till den vanliga zumban. Det känns som om jag inte haft den på ett tag nu. Det är några veckor sen faktiskt för jag hade inte förra veckan i och med avslutningen på Gold och veckan innan tror jag att jag jobbade så det är tre veckor sen 🙂

Så in på facebook, sen frillan och så jobbet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: