Min finaste Alicia

Kl 07.20
🌑 -6°C

Huvudvärken from hell!! Alltså jag hade sån jävla huvudvärk igår, spydde tom en gång! Så fort jag rörde mig för fort så var det så skar det som knivar eller det kändes som en urladdning. Hade lovat hämta Alicia så jag for iväg och gjorde det, hämtade upp Savannah och sen for vi till oss. Jag har ju inte sett min lilla gumma på hela veckan så det kändes som att det spelar ingen roll hur dåligt man mår, jag ville hinna träffa henne lite iallafall. Sen for vi och förde hem Alicia och så blev det handling, det hade varit betydligt bättre att stanna hemma. Men Danne fyller ju 50 år och vi ska ut och äta med honom idag och sen blir det fika hemma hos oss. Så jag var tvungen att vara med och handla så jag får det jag vill ha till bakandet. Danne tog IKEA kurvan lite snabbt så det gungade till i huvudet och det kändes som om hjärnan glider ut munnen och flyter ut på instrumentpanelen. Jag tog ett par treo när jag var hemma med Alicia så det värsta gick över men det tålde inga hastiga rörelser, det gick rätt bra när jag gick sakta, hahaa kändes inte bra i min kropp! Skulle ju ha jobbat på Folkan åt Anne oxå men var tvungen att säga att jag inte kommer, hade nog inte varit till så stor nytta där, det hade inte gått med skrammel, hög musik, skrik och skrän och sen bara att göra saker i rask takt…. näää, usch, det kändes hur tokigt som helst att säga att jag inte kommer.

I sakta mak fick vi fram lite mer jul… ja det var nu inte mycket, granen åkte fram, oklädd ännu, en tomte och några dukar, flyttade lite på möbler för granens skull men mer än så blev det inte. Mattorna är borta pga av Ronja, enligt Petra kan det hända olyckor. Men de kommer när Ronja åkt hem. Hon är så fin lilla Ronja ❤

Idag blir det Rusta nu på morgonen, måste köpa ny belysning till granen. Sen blir det att baka tårtor. Städa och fixa undan här hemma så det är fint när främmandet kommer.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: