Snö, bad, jobb och Strong

Kl 06.30
🌨 -6°C

Snöar… det började igår när jag for ner och badade, uppehåll någon timme men sen fortsatte det och har nog snöat hela natten….. blääää nu börjas det.

Det var ju en kisse som blev överkörd utanför oss igår. En av mina kompisar hade sett den mitt på gaten så hon drog den åt sidan in mot oss. Jag la ut bilden på facebook på morgonen. Efter badet och kollade till den eftersom det börjat snöa så mycket och då var den övertäckt. Jag hämtade en låda och en handduk, en påse, jag la katten i handduken, la en av våra gosedjur mellan dens tassar, tänkte att den inte ska behöva vila ensam. Jag la in den i påsen och så i kartongen. Jag satte inte så stort hopp i att någon skulle höra av sig så Maria lovade hämta upp den och begrava den till våren ifall ingen hör av sig, Men på kvällen kom ägarna till katten, den hette Aletta och var saknad. Vilken lättnad för mig, jag kände att de fick sin katt, det vet nu vad som hänt den, och kisse fick hitta sina människor och få vila hemma på sin egen gård ❤

Nu tar jag badpaus 🙂

Så där jag tillbaka från badet. For lite tidigare, hade lite dötid efter att jag fört Savannah så jag hann ner och sopa undan lite snö innan de andra kom. Jag hatar ju att skotta så det gör jag inte! Men jag kan sopa när jag är där, både ner till kuren och sen landgången, bryggan och bron innan brudarna kom. Men nog kändes det kallt när jag gick ner…. sen när man börjar mata ner för stegen så går det av bara farten och vattnet känns av någon anledning inte så kallt??! Efteråt bränner det i benen, jag stannr ju intte i så länge och går aldrig över hjärtat, jag fick ju inte klartecken av min läkare….. attans då, jag skulle oxå vilja prova simma som de andra gör… fast inte då som Tuula och Lena ut till vakkanten, nä så tuff är jag inte. Jag hatar ju vinter så att jag gör detta överhuvudtaget trodde jag inte om mig själv. Men men när man får sig en liten utmaning då bangar jag ju inte!

Vad jag kan ha jobbigt med är människor som int säger vad de egentligen menar, som klär sina ord i ironi, falskt skoj för att få någon annan att ta åt sig. Folk som ger gliringar så där i förbifarten, sen säger saker som de klär i fluff, jag gillar inte fluff och har aldrig gjort. Jag har jätte svårt att ta det, jag vet inte hur jag ska bemöta sånt…. jag är ju ingen fluffig person själv…. kanske jag får gå en kurs i det…

Ja ja jobbet kallar snart och jag tänkte hinna fika lite, fixa frillan och ta det lite lugnt innan jag går iväg till jobbet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: