Liten paus

Kl 06.30
🌑 -6°C

Det var lite kallare idag, minus 6, det kändes direkt när jag öppnade dörren för att släppa ut hundarna att det var kallare. Men vi har haft det varmt, kalls har väl varit en minus 12 kanske. Vi ar ingen snö att prata om så jag är nöjd. Men här uppe kan det ju svänga från en dag till en annan. Börjar det vräka ner nu så har vi snö till förbannelse imorgon.

Avslutningen gick bra igår. Lite virrig men jag har kastat in 10 jullåtar på en gång så, dansat dem förra veckan bara så det är väl inte underligt att det blir lite vilse i pannukakku. Jag fick en så fin blomma som vanligt, eller det är ju en hel julgrupp, så fin. Jag älskar dom dessa grupper, dom är klart bäst mina zumbisar. Och i år var det hyacinter med, min favvo julblomma ❤ Jaaa och sen fick jag doft ljus av Ida och ätte fina servetter, God Jul Anna sa hon, hon är så fin Ida, världens bästa Ida ❤

Ann-Sofi ville ta till en liten ton, You’re simply the best…… mååååh så gulligt ❤

Jag är så tacksam för mina zumbisar, dom följer mig vart jag än går, dom är simply the best helt enkelt, det finns inget annat att säga. Jag är så glad att de finns för utan dom finns inte jag ❤

Ni har jag lite bråttom, jag ska iväg och köra Savannah kl 08, sen iväg till Torneå och köpa ny ”stropp” till min platta, sen bada med brudarna och så iväg på träning med Pia och Bittan. Efter det ska vi och käka julbord med Zumba gänget hos Tina. Sen drar jag direkt till jobbet 🙂

Det ska bli skönt med lite paus, lite lugnare takt på passen. Och från mars kommer jag inte köra dubbla pass. Då uteblir den vanliga zumban under den tid jag kör Gold. Ialf nu i vår, jag känner att jag behöver lite paus. Sen blir det lite omstrukturering på passen. Måndag- Strong kl 18.00, Tisdag- Toning kl 19.00 och Onsdag- Gold kl 18.00. Jag kommer att vara i gamla Actics lokaler som det ser ut just nu.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: