Avslutning på Gold

Kl 06.30
🌑 0°C

Så jäkla skönt jag är ledig idag. Nu på morgonen blir det åka till Kalix, läkarbesök med Savannah. Hon har tid kl 10. Sen handla till Gold gänget, vi har ju avslutning idag. Öva korrar, nu ska jag göra ett super pass. Förra veckan var det två låtar jag strulade i och jag hatar ju strula så det tänker jag INTE göra idag 🙂 Sen har vi ju lite fika efter det så jag har ställt in fitness passet, vill inte stressa igenom något.

Förmiddagen blir som vanligt stressig. Jag skulle ha tränat oxå med Pia och Bittan på morgonen men det gick ju inte då. De ringde om tiden till Kalix igår. Sen måste man ju börja planera vilka dagar jag ska göra vad på oxå inför jul. Tänka lite på julklappar…. men till de stora barnen blir det ju inte så mycket de har ju barn nu. Men nått vill man ju ändå ge. Jag har fått order av Jonte, ingen får köpa nått åt dom, jag fick högst köpa stickade sockar åt dom 🙂

Igår fick jag ett telefonsamtal av en kille från Schweiz! Han och frun kom via finland och hade hört om vår vak och ville bada. De hade fått mitt nummer via kommunen om jag fattade honom rätt 🙂 Vad kul va, vi är lite omtalade 🙂

Ja ja nu ska jag börja göra mig klar. Vi ska ju strax börja bege oss mot Kalix 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: