Puh, sista dagen

Kl 04.30
🌑 0°C

Släppte ut hundarna när jag steg upp, satte i motorvärmaren….. när jag gick in tänkte jag att det kändes varmt ändå. Jag stod på bron i nattlinne och frös inte…. kollade termometern 0 grader, gick och drog ut motorvärmaren igen. Den behöver inte vara i i flera timmar. Sätter i den 30 min innan jag ska iväg bara för att slippa köra en kall bil.

Idag är det sista dagen och hellvetes veckan är över, 7 av 8 dagars jobb är över efter idag! Ledig imorgon, jobb sen tre dagar och ledig helg. Efter det är det oxå en jobbig vecka, jobbar 6 av 7 dagar.

Läste en artikel på Aftonbladet om stress, allt stämde in på mig, det kändes som om jag skrivit artikeln, allt förutom det att man har svårt att slutföra det man påbörjat. Det har jag väl inte men de är bara så för att jag tänker att om jag inte gör klart detta nu så har jag inte tid att göra det senare för då finns annat på agendan jag planerat. Jag blir irriterad istället om jag inte får göra klart.

Här kan du läsa den, är du stressad, farligt stressad? Klicka här

Igår när jag kom hem från jobbet så fick jag ett telefon samtal av Gunvor, när ska ni bada? Vi hade faktiskt tänkt bada då jag och Pia men hon kunde inte. Men jag åkte ner och höll Gunvor sällskap, det var hennes första gång. Så hon fick låna mina neosockar och handskar så. Hon var en tuffing hon. Hon var i länge. Det var ju hennes första gång. Hon är en otrolig människa, hon är 70 år men jobbar ännu rätt mycket runt på dagisarna, hon hjälper gamla med att handla, göra ärenden osv, tar hand om sin mamma som ännu bor hemma. De försöker få in henne på hem men hon vill inte. Hon tränar med mig och nu har hon börjat bada. Hon är en tuffing. Hoppas jag är lika pigg nr jag är 70. Men Pia, Bittan och Tuula är inte långt efter, de är ju 66 och 67 år de med och är i full gång förutom att de inte jobbar då, jo Tuula ibland.

Klockan börjar närma sig 06, ska in på facebook och uppdater sen blir det i vanlig ordning frillan och så iväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: