Söndag och ännu en dag kvar

Kl 04.15
🌑 -4°C

Fan såg att jag haft i motorvärmaren sen ca 18.30 igår!!!! Hellvete oxå, det har blivit dyrt! Nå nu lär jag inte glömma den fler gånger. Man lär sig av misstagen heter det ju.

Jobbet gick lugnt och stilla, vi hade en bra arbetsdag. Efter jobbet for jag till Outi som är hemma i Happis en stund. Hon har i många år läst Kunskapens bok och har gett mig början eller vad man ska säga, inledningen in i läsandet för många år sen. Jag har bläddrat i det, jag har googlat på det men har aldrig suttit med på en läsning och det gjorde jag alltså igår. Det skapade frågor och lite nyfikenhet, vad är det här får något…. jag kommer garanterat att googla mer, plocka fram mitt material, kolla lite extra. Jag checkade av var det var igår så jag vet i vilken låda det är. Den ligger i byrån i köket. Efter det så for jag och Pia ner till vagnen och vår vak. Tog ett dopp, stannade faktiskt i lite extra. Det var skönt, det är några dagar sen jag badat.

Lyssnar på radion samtidigt som jag sitter här. December är den månad det brinner mest i våra hem. De intervjuar nån brandsnubbe, hörde inte vad han var för något, kanske brandman? Man pratar om de 3 B:na nu har man lagt in ett till B.
BBBB
Brandvarnare
Brandsläckare- 6 kilos pulver säger han, inget annat!
Brandfilt
Bra försäkring
Vi har alla de 4, kollade av när jag satt här, Danne har fixat det åt oss. Så det kändes som att wow för en gångs skull har vi oxå allt man ska ha 🙂 Jag har försäkrat upp oss för nått år sedan, då alla fick in vatten i sina hus. Så jag kollade av vår försäkring och tog den högsta. Så vi har en bra försäkring oxå.

Djuren har fått sitt, alla lådor är rengjorda, vattenskålar diskade och det är fräscht vatten i, brasan sprakar, livet är lugnt så här på morgonen. Idag ska jag ta ut nån ny låt till toningen, zumba Gold har vi massor med nytt i, jag tog ju in hur mkt jul som helst förra veckan.

Nu in på facebook, lägga upp nästa veckas pass, uppdatera, sen fixa frillan och så jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: