Dag 2

Kl 04.45
🌑 -3°C

Orkade inte stiga upp när klockan ringde kl 04, steg upp först 04.45. Jag somnade runt halv1 så det fanns inte en chans att jag orkade upp kl 04. Nå jag hinner ju för det, jag har nu ca 30 minuter på mig innan jag ska börja fixa frillan, klä på mig och dra iväg till jobbet. Funderar på om jag ska hinna bada….. men jag vet inte om jag orkar, jag är ännu trött, så jag tror att jag tar det lugnt idag istället.

Gjorde nya scheman för 2023 igår kväll efter att jag kom hem. Från nästa år blir det lite förändringar på hur jag har mina pass. Sen kommer jag dels inte att köra dubbla pass längre, utan när jag har Gold så kör jag inte fitness passet. Toning passet går tillbaka till tisdagar och kommer att vara där. Gold kommer att bli på måndagar. Jag känner att jag inte orkar med dubbla pass just nu. Jag måste återhämta mig lite, kanske jag tar upp det till hösten igen men nu på våren blir det inte så. Jag ska satsa på ett pass i taget istället. Så kidsen kör jag oxå igång i februari nångång tror jag, innan det är dags för Gold i mars… eller så tar jag kids på helgen, ska ställa lite frågor om vad föräldrarna tyckte var bäst.

Denna höst har det varit mycket fast att jag tänkt att jag ska ta det lugnare… men så blev det som sagt inte. Jag har inte haft lika mycket pass som jag brukar men det har ändå varit en hel del med en massa annat. Det är så mycket jag skulle vilja göra oxå. Det blir oxå en lite stress för att jag känner att jag inte orkar. Igår hade jag känningar i hjärtat. Jag var och handlade till jobbet…. där var det oxå lite stress. Jag skulle ta upp en av våra boende som kan vara seeeg som kola men det gick jätte bra sen drog jag iväg på ett jätte viktigt möte. Och så iväg till jobbet, hämta börsar, handlingslistor, dammtorkade mellan varven, plockade undan och drog till Ica, igen på Ica när det kom. Jag gick runt där i all sköns ro så kommer känningarna och man som känner igen det på en gång och ingen Nitro hade jag med mig, så nu är det nått som jag alltid kommer att ha i fickan. Jag fick stanna, andas, smyga runt hyllorna, ta det lugnt, gå sakta. Jag kunde hålla det nere på så vis. Tänkte att jag ringer Danne och ber honom komma med min spray men jag tänkte att jag klarar det. Men sen kom tanken, hur ska jag lyfta kassen som var snor tung i bilen. Men vem kommer på parkeringen när jag kommer ut, jo Danne så jag fick hjälp. Sen körde jag ner bilen i garaget så det var inte långt till hissen och sen in på samlingen. Det gick bra. Tog nitro när jag kom till jobbet och det lättade. Nu försöker min kropp diskutera med hjärnan så det är dags att lyssna.

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng och sen fixa frillan, jobbet väntar på mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: