Fredag och jobb helg

Kl 06.00
🌑 -2°C

Usch då har jag en jobb helg fram till måndag innan jag går av. Bara 07 turer, det betyder att jag stiger vid 04. Jag hade en tuff start på morgonen idag. Hölt på att mata djuren och Bamse ville in till Savannah. Men han är ju rädd för allt och Ronja kom han skulle springa förbi henne och Ronja flög på och högg honom men jag fick tag i Ronja och sög tag i nacken på henne och lyfte upp den så Bamse hann undan sen åkte Ronja i sängen och där fick hon ligga, jag blev så jävla förbannad på den. Bamse fick inget så hon tog inte i för då hade den haft sår men Bamse blir så rädd. Men jag hämtade upp honom han får ju som små anfall ibland och bar den till Savannah så hon får hålla koll på den. Men Ronja fick veta hut! Jag tror att hon på nått vis skulle hjälpa mig, försvara mig för hon trodde Bamse gjorde nått åt mig. Rasmus åker till Petra idag och är där så då får han ta med sig Ronja så hon får vara med honom. Han ska vara där över helgen så kommer de hem på söndag eller måndag igen.

Det blev inget pass igår, folk är ute och reser och julkonserter osv. Det var bara två på zoom och sen backade en så jag och Fia kom överens om att ställa in, annars hade jag gärna kört med bara henne. Jag hade tänkt rigga upp här hemma. Sen får jag strax efter 18 mess från två stycken som hade tänkt zooma men jag sa att de måste boka sig så jag vet. Om de är osäkra om de hinner eller kan så kan de ju sätta ett mess till mig så hör jag med dom innan jag stänger passet. Men men då hann jag förbi en av mina favvo tjejer, Freya ❤

Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek,
så kommer folkvettet av sig själv
Astrid Lindgren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: