Så arg

Kl 06.15
🌑 0°C

Alltså hur snett är det, nu blir elen dyr här uppe oxå, varför? skulle det vara jämlikt men när det kommer till bidraget så ska vi i norra Sverige inte få något när det är här som det annars oxå går mer el, vi behöver köra mer bil för vi har inte så välutvecklad lokaltrafik, vi har längre till allt. Vi har sämre löner, det är dyrare att leva här förutom att köpa hus och lägenheter då. Vi har betydligt kallare och har det i mycket längre perioder men vi ska inte få nått. Där ser man hur viktig vi är i norra Sverige, vi betyder inget för regeringen. Sen pratas det om att förbjuda vedeldning!! Det har inte sagts ett ord om det tidigare men nu när man behöver pengar då kommer det på tapeten! Så jäkla snett!! Vad vill de? Att vi alla norrlänningar flyttar söderut, urholka norrland, göra det omöjligt att bo här? Fan vad förbannad man blir!

Igår var det jobb, slutade vid 16. Sen var vi ut och käkade på Milano. Kom hem, gjorde inte många knop. Jag försöker skriva ut lite papper men datorn och skrivaren har tappat kontakten…. måste starta om datorn, det strular till det ibland. Men det har varit lite knep och knåp med den nya skrivaren….. ja den är inte så ny längre men den har tjorvat lite med att just ansluta. Tappar den kontakten så har det varit krångel att få in den igen.

Ja ja nu ska jag snabbt in på facebook, sen ska jag iväg med Pia och Bittan en sväng. Det blir ett dopp i älven idag, har inte badat på länge men jag har inte haft tid. Sen gå igenom Strong, pass ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: