Selfisar

Kl 04.15
🌑 0°C

Lite små regnigt när jag steg upp, duggar tror jag. Men skönt bara 0 grader ute…. får se då, de har lovat ner till minus 30 nästa vecka!!!! Det hoppas vi inte!

Hade mitt Gold pass igår, jag körde jullåtar. Inte nu hela passet men bestämde mig för det någon timme innan passet. Slutade vi 16.30, drog hem, bläddrade igenom jul mappen och drog ut vad jag ville ha kollade igenom dom lite snabbt, uppdaterade mig i stegen, det var ett par tre låtar som jag visste att jag kommer att röra ihop det i och mycket riktigt, nåväl lite freestyle fick det då bli. Men det är som Ann-Sofi säger, deltagarna tycker danstilen freestyle är den svåraste 😀 😀 Sen blev det ingen vanlig zumba, det var bara två anmälda. Hade jag nu varit i en lokal där jag hade haft tillgång till allt så hade jag kört ändå. Men jag ska byta lokal, dra runt på min högtalare som nu inte är lättast i Sverige, sen rigga datorn och koppla upp mig på zoom. Så det känns som lie omständligt för 2 personer på golvet och en på zoom. Men det ar dålig uppslutning på Gold oxå, folk var sjuka, barnvakter, trötta, på konsert och allt va det nu var. Sen närmar det sig julen, folk blir mer och mer upptagna.

Alltså jag kollar på insta och facebook, dessa selfisar…. jag är ju själv skit dålig på att ta dom, för det första så gillar jag inte att vara med på bild, fotar helst. Men sen att fota sig själv DET suuuger jag på! Men sen får ju alla sin egen selfie min, det fattar jag inte heller, varför ska man se likadan ut på alla bilder?? Skulle det inte vara roligare att se lite annorlunda ut? Mer intressant? Det är väl nått jag inte fattar förstås. Men det enda som ändrar sig på bilden är ju var man är och vad man har på sig…. men det kanske är det som är grejen, skit i facet kolla var jag är eller vad jag har på mig? Jag menar vissa ser exakt likadana ut hela tiden och det uppmärksammas, folk börjar säga det, men den där ser ju likadan ut hela tiden. Fast det är säkert så att jag inte fattat grejen. Jag är inte så mycket för trender, fota din mat osv Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord, hahhaaaa kanske därför jag skriver som fan för att jag tar så lite bilder 😀

Jag är trött som fan! Varit trött och seg länge nu….. men det är bara och köra vidare, det går över så småningom. Jag har min skit vecka nu, den som är värst, bara morgon turer och jag stiger ju upp före fan då och sen jobbar jag 7 av 8 dagar sen bara en ledig och så kör vi igen….. usch så jäkla jobbigt! Alla hos oss börjar vara virriga, minnet börjar vara dåligt hos många av oss. Vi är två som faktiskt sökt hjälp för detta med minnet, jag vill göra en utredning, jag kommer ju inte ihåg något, har jag inte allt i min kalender så glömmer jag det…. OM jag nu kommer ihåg att sätta in det och har jag då satt det på rätt dag, rätt månad?. Jag kan inte stava, jag får tänka på hur ord stavas ibland, jag kommer inte ihåg vad saker heter, jag kommer inte ihåg vad jag gjorde för två dagar sedan, jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde igår. Jag kommer inte ihåg samtal jag haft. Jag kommer inte ihåg vad jag lovar….. faaan detta är fan inte kul. Håller jag på att bli dement?

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, sen fixa frillan and off to work!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: