Extrem veckan

Kl 06.00
🌑 0°C

Usch min extrem vecka har startat, jobb 7 av 8 dagar! Och det flesta av dagarna är morgon turer. Nå igår hade jag kväll men annars blir det nu jobb kl 09, 07 imorgon, ledig torsdag, 09 på fredag och 07-19 lördag, söndag, 07 på måndag…. sen är jag ledig hela 1 dag! Bara tanken på detta gör en slut! Jag stiger ju sen upp vid 04 alla dagar jag börjar 07…. jo jag får skylla mig själv, det är inte nödvändigt, nej jag vet. Men jag behöver få sitta i lugn och ro dricka kaffe och göra mitt på morgonen, blogga, facebook, kolla korrar beroende vad det är för dag osv.

Savannah är hemma igen… resten av veckan blir det med hemma jobb….. hon är helt slut. ADHD är ingen gåva som många tycks tro, man har olika jobbigt med den, jo ibland för vissa kan det säkert vara det och i vissa situationer. Men Savannah har verkligen fått kämpa med det, den har dragit ner henne till botten och grävt en grop oxå, hon kämpar, kravlar, försöker leva så gått det går. Och just nu är det för mycket, det finns ingen stresstålighet alls. Man måste verkligen peppa henne, få henne att se, ett steg taget, strukturera, göra planer. Men nu gör vi så, vi har lite planer, eller jag har en plan eller ett par som jag tänkte föreslå skolan…. får se då hur det tas emot. De har verkligen försökt vara tillmötesgående med henne, hjälpa henne men det är inte alltid lätt. Alla lärare förstår inte, gör inte som vi kommit överens om……Sen är Savannah väldig känslig för förändringar, hon blir avig och osäker direkt det kommer en förändring, vare sig den är positiv eller negativ, det var inte planerat så. Det samma gäller personer, nya personer är jobbigt, det tar ett tag innan hon accepterar nya människor…. men vi jobbar på. Just nu är det mycket möten, mååååånga samtal på olika sätt, mycket pratande och förklarande för mig, söka lösningar, fundera, föreslå, prata och prata. Men det blir bra så småning om.

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, uppdatera och sen fixa frillan, läsa Happisbladet, det har ju kommit idag och sen jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: