Idag åker vi

Kl 07.30
☁️ 0°C

Lite seg och trött idag…. sov lite extra, måste bli bättre på det att sova på mornarna. Men jag stiger ju upp före fan ibland… eller oftast. Alltså om jag skriver att jag stigit upp kl 05 så har klockan ringt första gången kvart över 4, sen ställer jag om den flera gånger med en kvart. Det är så mysigt att vakna upp och så ligger katterna med mig, Roffe i fötterna, Finn kommer när han hör min klocka om han inte redan är där. Han lägger sig på min mage och jag får täcka honom så han blir varm. Imorse borrade han in sina tassar under mina hals, dom var så kalla, stackarn har ju inget hår, jag eldade inte igår kväll. Nå han har lill toan med en hårig fluffig filt, en 30 cm tjock madrass precis vid elementet som står på 5 så han kan ligga och trycka bredvid det, så varm blir han ❤ Sen har vi Balder som ligger bredvid mig, han trycker vid halsen han med. Han får man ju inte gosa med i vanliga fall, han gillar inte att man tar i honom. Enda gångerna är när han själv vilar i Finns träd eller just vid mig på kvällarna. Så när klockan ringer så ligger jag och gosar med djuren, så mysigt.

Idag blir det till mamma en sväng, packa väskan, jag och Savannah ska ju på julmiddag med show på Western Farm och hotell övernattning i Boden. Så kuuul, det ska bli roligt att få hänga med henne lite på tu man hand. Jag har bara så dåligt samvete för Rasmus, vad ska jag hitta på med honom? Ska kolla vad som händer, om det kommer nån motorsport eller nån classic utställning eller nått sånt. Han vill nu inte övernatta med mamma nånstans. Men jag kanske kan bjuda honom dit och han tar med sig någon kompis…. eller nån konsert som han vill se Sabaton kommer ju till Övertorneå i Januari. Ska höra med honom. Då kan de ju bo på hotellet där, ska kolla med honom idag. Kollade boenden men det verkade inte finnas kvar något. Men kanske han har kompisar där eller nått får kolla vidare 🙂

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, raka mina sidor och sedan packa väskan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: