Snart ledig

Kl 04.15
🌑 -4°C

Oh vad skönt, snart är jag ledig! Jag behöver det känner jag. Det har varit mycket igen. I helg tänkte jag att jag tar fram lite julbelysning…. fixar till det lite. Jag jobbar ju nästa helg.

Jag vet inte varför jag känt mig lite nere sista veckan… jag oroar mig ständigt för något. Alltid något som gnager i nått hörn. Jag måste ha en plan för allt, kontrollbehov heter det kanske. Jag måste ha kontroll….. Har ni nångång en sån känsla i kroppen att nått dåligt kommer snart att hända men man vet inte vad. Man har som ingen orsak att tro det eller känna det, det är bara nått man fått för sig. Men det som känns i hela kroppen. Så känner jag det just nu och har gjort ett bra tag. Hela mitt väsen förbereder sig för något och jag vet inte vad, jag går runt i ett katastrofläge hela tiden känns det som. Jag kan gå omkring så länge innan jag som kommer på att det finns inget just nu som är dåligt eller är på väg att bli dåligt, det är bara något jag fått för mig. Då kan jag släppa och pusta ut….

Nå det blir nog bättre när jag får vila lite, ha lite roligt.

Idag ska vi ut och äta med Rasmus, vi alla de närmsta. Det hade roligt att ha med mamma men hon mår inte bra just nu. Vi får spara hennes krafter lite så hon orkar under julmånaden. Efter det går vi till oss och fikar. Han har ju fyllt 20 år min fina snälla kille ❤

Sen på lördag åker vi till Boden jag och Savannah, vi ska gå på julshow, äta julmat på western farm och sen sova på hotell. Så det ska bli riktigt roligt. Sen går vi väl på lite shopping oxå.

Ja ja nu ska jag fixa frillan och sen dra till jobbet, klockan går fort på morgonen tycker jag…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: