Trött, trött

Kl 06.00
🌑 -11°C

Ställde fram klockan flera gånger, kände att jag orkade inte kliva upp!! Jag var så jäkla trött!

Igår hade jag ju som sagt semester, var ändå upp på möte med kvalitetsgruppen. Jag har varit borta så mkt därifrån för att de alltid prickat in mina lediga dagar och vi jobbar så mycket så jag har inte velat avbryta min ledighet för det.

Annars blev det inte gjort så mycket mer mer än korrar och tvätt, plocka lite, handla osv. Zumba Gold på kvällen, de var nöjda med alla nya gamla låtar jag slängde in igår, tror vi bytte ut typ 4 låtar eller nått sånt. Efter det hämtade jag upp Lise, vi for och badade i vaken. Hon badar ju kallt lite då och då så hon har lite vanan. Men det här har hon aldrig gjort. Men tuff var hon, hon låg i rätt länge tyckte jag. Sen var det min tur, jag gick i och stod som jag brukar på trappan, vattnet upp till midjan och så står jag och andas och låter kroppen kylas, andas och så går jag upp.

Idag blir det jobb, 09-17 om jag tar rasten på slutet. Ofta blir det det, vi har hemma dagar när vi börjar 09 och då blir det inte att ta rast. Sen ledig kväll utan träningar 🙂

Nu har jag en del att kolla upp inför mitt nya projekt så att allt blir rätt där. Sen har vi en liten övningsgrupp och sen kööör vi. Nä nu in på facebook och sen som vanligt frillan och så iväg till jobbet.

Du måste inte kunna för att börja men du måste börja för att kunna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: