Vaknade sent

Kl 07.30
☁️ -16°C

Vaknade sent, sov som en stock. Jag hade glömt att ställa klockan. Men det gör inget, ibland för man ju faktiskt sova tills man vaknar 🙂 Savannah börjar oxå senare idag först 09.40 så det är lugnt.

Inget bad idag för mig när jag vaknade så sent, kanske senare då under dagen vi får se hur jag gör. Pass på kvällen, nu är det väl dags att ta in Ann-Sofis Que va, hon älskar den 🙂

Annars körde jag igår på Ungdomens hus igen i källaren, det är hur bra so helst. Vi ryms fint där. Och golvet är bra att dansa på så jag har inget att klaga på.

Idag har jag semester och kör Zumba Gold, trodde jag jobbade men se det gjorde jag inte. Danne kom hem igår kväll och säger, visst kommer du ihåg att du har semester imorgon. Just det ja, skulle ha jobbat K1a men den jobbar jag numer. Men i och med att det är Gold så har jag tagit semester 🙂

Tog en liten paus, Pia kom förbi och vi satt och surrade och drack kaffe men nu så nu kör vi på igen. Fixat frillan redan medan vi pratade så jag behöver bara gå in på facebook så är jag redo för dagen. Ska renskriva Strong till Ann-Sofi, kolla igenom mitt nya projekt en sväng, kolla lite teknik. Ja ja nu ska jag vidare i etern.

Ha en super dag alla människor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: